ΑρχικήinetGalaxy S8 και S8 Plus σε νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις!

Galaxy S8 και S8 Plus σε νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις!

Οι ναυαρχίδες της Samsung, Galaxy S8 και S8 Plus, κυκλοφόρησαν σε διάφορες επιλογές χρωμάτων όπως μαύρο, ασημί, χρυσό, μπλε και γκρι. Η εταιρεία απ’ ότι φαίνεται δεν σταματάει εκεί καθώς ετοιμάζεται να προσθέσει νέες εναλλακτικές αποχρώσεις στη σειρά.
Galaxy S8 και S8 Plus Galaxy S8 και S8 Plus Galaxy S8 και S8 Plus Galaxy S8 και S8 Plus

Το Galaxy S8 θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε  Ice Lake Blue, Smoked Purple Grey και Quicksand Gold ενώ το Galaxy S8 Plus σε Smoked Purple Grey και Quicksand Gold. Πρόκειται για αρκετά ιδιαίτερες και εντυπωσιακές αποχρώσεις που θα τραβήξουν την προσοχή και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ποιες θα είναι οι χώρες που θα είναι στην ευχάριστη θέση να τις αποκτήσουν αλλά σίγουρα η τιμή των νέων μοντέλων θα παραμείνει ίδια.

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus έγιναν πολύ γρήγορα αγαπητά από την αγορά καθώς οι πωλήσεις τους ξεπέρασαν τα πέντε εκατομμύρια μέσα στις πρώτες τρείς εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία τους. Σύμφωνα μάλιστα με στατιστικά, ο κολοσσός αναμένεται να πουλήσει περίπου 20 εκατομμύρια smartphones στο τρέχον τρίμηνο ενώ ο συνολικός αριθμός των πουλημένων μονάδων θα φτάσει περίπου τα 60 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2017.

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Galaxy S8 είναι η Infinity οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του μπροστινού πίνακα σε σύγκριση με τα προηγούμενα Galaxy S μοντέλα.

Spoiler: Η Samsung αναμένεται να φέρει ορισμένες βελτιώσεις στην οθόνη των επερχόμενων Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus ενσωματώνοντας έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος των συσκευών. Τα smartphones φημολογούνται ότι θα φέρουν τα κωδικά ονόματα Star και Star 2 και θα διαθέτουν ρύθμιση κάμερας διπλού φακού στο πίσω μέρος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS