ΑρχικήinetΈρχεται το Samsung Galaxy C10 σε ροζ χρυσό με διπλή κάμερα

Έρχεται το Samsung Galaxy C10 σε ροζ χρυσό με διπλή κάμερα

Η Samsung είπε ότι εξοπλίζει το Galaxy S8 με μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, αλλά σε κάποιο σημείο ο κατασκευαστής smartphone άλλαξε γνώμη. Εικόνες ενός Galaxy S8 με δύο φακούς στην πλάτη διαρρέουν, αλλά το τελικό προϊόν λιανικής πώλησης παρουσίασε μόνο μία κάμερα στο πίσω μέρος.

galaxy

Ακόμα, η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy Note 8 λέγεται ότι διαθέτει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, αλλά δεν θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung με δύο φακούς. Προφανώς, το Galaxy C10 θα κυκλοφορήσει πριν από το Galaxy Note 8 και θα έχει δύο φακούς στο πίσω πάνελ.

Μια εικόνα του Galaxy C10 μόλις διέρρευσε δείχνοντας το smartphone σε ένα Rose Gold χρώμα και με δύο φακούς κάμερας στο πίσω μέρος, συνοδευόμενο από ένα φλας LED. η εικόνα προφανώς δημοσιεύτηκε στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας το Weibo και ανακτήθηκε από το SlashLeaks. Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την χωρητικότητα του φακού, αλλά οι φήμες λένε ότι το Galaxy Note 8 θα μπορούσε να έρθει με αισθητήρες 12MP και 13MP στο πίσω μέρος, ενώ το Galaxy C10 θα πρέπει να έχει παρόμοια ρύθμιση.

Δυστυχώς, η εικόνα δεν αποκαλύπτει όλο το πίσω πάνελ και δεν συνοδεύεται από εικόνα της οθόνης ή ακόμα και από την πλευρά του τηλεφώνου. Αποκαλύπτει τις γραμμές της κεραίας ακριβώς πάνω από την κάθετη ρύθμιση διπλού φακού, τοποθετημένες στην επάνω μεσαία περιοχή του τηλεφώνου.

Το λογότυπο της Samsung είναι ορατό ακριβώς κάτω από το φακό της κάμερας. Οι φήμες λένε ότι τα Galaxy C10 και C10 Plus θα λειτουργούν με ένα επεξεργαστή γραφικών Adreno 512 και θα υποστηρίξουν την Bixby. Στην πραγματικότητα, και τα δύο smartphones της σειράς C θα έρθουν με ένα φυσικό κουμπί Bixby για να μπορούν να καλούν την εικονική βοηθό.

Υποθέτουμε ότι τα νέα smartphone C10 θα διαθέτουν 4GB ή ακόμα και 6GB μνήμης RAM, δεδομένου ότι το περσινό Galaxy C9 Pro ήρθε με την τελευταία χωρητικότητα RAM. Τα Galaxy C10 και C10 Plus θα διατεθούν μόνο σε περιορισμένο αριθμό χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS