ΑρχικήReviewsΈρχεται ένα VAIO Laptop που ακούγεται σαν την Mercedes κατά την εκκίνηση

Έρχεται ένα VAIO Laptop που ακούγεται σαν την Mercedes κατά την εκκίνηση

Όταν δεν αγνοεί τους δικούς της πελάτες που ζητούν ενημερώσεις και νέα προγράμματα οδήγησης, η VAIO είναι απασχολημένη να εργάζεται σε μερικούς φορητούς υπολογιστές εξαιρετικής έκδοσης που φαίνονται καλοί, αλλά τρέχουν outdated hardware που οι hardcore geeks δεν ενδιαφέρονται πλέον.

vaio

Η υπόθεση είναι η αποκαλούμενη VAIO Z Mercedes Benz, μια προσαρμοσμένη έκδοση του Z Flip που κάνει τους θορύβους του αυτοκινήτου όταν ξεκινάει στην εκκίνηση.

Ο νέος φορητός υπολογιστής που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις των αυτοκινήτων που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να χρησιμοποιούν έναν επεξεργαστή Intel της 6ης γενιάς, παρουσιάζει μια εικόνα ενός αυτοκινήτου με καπάκι και ένα λογότυπο της Mercedes, καθώς και το λογότυπο και το εμπορικό σήμα της εταιρείας που είναι χαραγμένο σε άλλα μέρη της συσκευής.

Όταν έχεις ένα φορητό υπολογιστή που ακούγεται σαν Mercedes όταν ξεκινάει είναι σίγουρα συναρπαστικό για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο πράγμα για τους geeks που θέλουν τα καλύτερα από τα καλύτερα από πλευράς hardware.

Δεδομένου ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα VAIΟ Z Flip χωρίς τροποποιήσεις που φέρονται κάτω από την κουκούλα, η συσκευή λειτουργεί με επεξεργαστές Intel Core της προηγούμενης γενιάς, με το κορυφαίο μοντέλο να διαθέτει ένα ικανό chip i7.

Έχει επίσης 256GB SSD αποθήκευσης, 8GB RAM, και Windows 10 Home. Η VAIΟ ισχυρίζεται ότι παρέχει 17 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αληθινό, αν και θα πρέπει να περιμένετε την αυτονομία κάπου στην περιοχή των 12 ωρών στο Z Flip.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, δεν είναι τόσο ακριβό όσο μια Mercedes, αλλά είναι πιο ακριβό από ένα τυπικό μοντέλο VAIΟ και όλοι γνωρίζουν ότι τα VAIO είναι υπερτιμημένα ούτως ή άλλως.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνία για 250.000 γιεν, η οποία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετατρέπεται σε 2.250 δολάρια για την κορυφαία διαμόρφωση που εκτελείται σε ένα τσιπ i7.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS