ΑρχικήinetΔιέρρευσαν φωτογραφίες του Microsoft Surface Laptop

Διέρρευσαν φωτογραφίες του Microsoft Surface Laptop

Το νέο Surface Laptop της Microsoft διέρρευσε πριν από λίγα λεπτά, πριν από την δημόσια αποκάλυψη που προγραμματίζεται να λάβει χώρα σε λίγες ώρες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Νέα Υόρκη.

microsoft

Ονομάζεται απλά Surface Laptop (και όχι Surface CloudBook όπως αρχικά φημολογήθηκε), η νέα συσκευή θα τροφοδοτείται από το νέο Windows 10 Cloud της Microsoft (ή Windows 10 S, σύμφωνα με πολλές φήμες), το οποίο είναι το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας περιορίζεται σε εφαρμογές στο Windows Store.

Εκτός από το Surface Laptop, το Windows 10 Cloud προβλέπεται επίσης να παρουσιαστεί σήμερα στο event στη Νέα Υόρκη.

Όσον αφορά το hardware, το Surface Laptop θα διαθέτει μια οθόνη PixelSense 13,5 ιντσών και θα διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, δηλαδή πλατίνα, μπορντό, μπλε κοβαλτίου και γραφίτη.

Η συσκευή θα είναι super-φορητή και θα είναι μόλις (1,2 κιλά) και θα έχει πάχος 14,47 χιλιοστών στο πίσω μέρος και 9,9 χιλιοστά εμπρός, δεδομένου του σχήματος. Η Microsoft επικεντρώνεται συγκεκριμένα στο να κάνει την οθόνη να μοιάζει καταπληκτική, ώστε να διαθέτει 3,4 εκατομμύρια pixels με αναλογία διαστάσεων 3: 2.

Ενώ οι δυνατότητες CPU, μνήμης και αποθήκευσης δεν είναι ακόμα γνωστές, οι φωτογραφίες που διαρρέουν δείχνουν ότι το Surface Laptop θα συνοδεύεται από μια μόνο θύρα USB, ένα μίνι DisplayPort και την υποδοχή Surface power που χρησιμοποιείται για επαναφόρτιση. Δεν υπάρχει USB Type-C, το οποίο τελικά θέτει τέλος στις φήμες που υποδηλώνουν ότι η Microsοft θα μπορούσε να εγκαταλείψει τη θύρα Surface για αυτόν τον πιο δημοφιλή σύνδεσμο.

Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Surface Laptop θα είναι το πληκτρολόγιο, το οποίο καλύπτεται από Alcantara, ένα ύφασμα που η Micrοsoft χρησιμοποίησε επίσης σε άλλα εξαρτήματα Surface όπως το πληκτρολόγιο Surface Pro 4 που πωλείται ξεχωριστά.

[su_custom_gallery source=”media: 156653,156654,156655,156656,156657,156658″]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS