Τρίτη, 26 Μαΐου, 03:13
Αρχική inet Eγκαταστήστε το Android 7.1.1 στον υπολογιστή σας

Eγκαταστήστε το Android 7.1.1 στον υπολογιστή σας

Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Android OS στον προσωπικό σας υπoλογιστή, χάρη στο AndEX Project του προγραμματιστή Arne Exton.

Eγκαταστήστε το Android 7.1.1 στον υπολογιστή σας

Το AndEx είναι ένα custom λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Android-x86 project, βασικός σκοπός του οποίου είναι η μετάβαση (porting) του linux-based Andrοid OS της Google σε πλατφόρμες x86.

H ενημερωμένη έκδοση του AndEX που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει εμπλουτιστεί με αρκετές εφαρμογές Andrοid, διαθέτει προ-εγκατεστημένο το πακέτο GAPPS και ενσωματώνει τον πιο πρόσφατο πυρήνα Linux (Linux Kernel 4.4.62).

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, οι χρήστες θα πρέπει να εκτελέσουν manual εγκατάσταση του AndEX, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ήδη εγκατεστημένη μια διανομή GNU/Linux, ενώ παράλληλα απαιτείται και χρήση του GRUB bootloader. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκτελέσουν ή να εγκαταστήσουν το λειτουργικό μέσω του VMware Workstation 12.5.5.

“Τα compliled Android-x86_64 systems θα πρέπει να εγκατασταθούν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή και να τρέξουν από εκεί” εξηγεί ο Arne Exton. “Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τουλάχιστον ένα σύστημα Linux στον σκληρό σας δίσκο.”

Το AndEX Nougat 7.1.1 υποστηρίζει τους πυρήνες LTS Linux 4.11 RC7, Linux 4.10.11 και Linux 4.4.62, και συνοδεύεται από το πακέτο GAPPS (Google Appls) που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αρκετές από τις πιο ευρέως διαδεδομένες εφαρμογές και υπηρεσίες της Google.

Μεταξύ των εφαρμογών περιλαμβάνονται τα Google Play Services, Google Play Store (7.6.08.N-all), YouTube (12.09.58), Gmail, Google Maps (9.48.2), και Google Earth. Επιπλέον υπάρχουν προ-εγκατεστημένα και τα ακόλουθα apps: Spotify 8.4.0.539, Google Chrome 58.0, Mozilla Firefox 53.0, SnapTube 4.3.0, Clash of Clans 8.709.23, και File Manager 2.0.0.355.

Από άποψη συμβατότητας, το AndEX Nougat 7.1.1 Build 170427 μπορεί να εγκατασταθεί στους περισσότερους από τους σύγχρονους φορητούς υπολογιστές (laptops) των εταιριών Acer (Aspire), Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Panasonic, Samsung, Thinkpad και Toshiba, καθώς και σε κάποιους επιτραπέζιους (desktop) υπολογιστές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο blog του προγραμματιστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

LIVE NEWS

Bill Gates: Νέα θεωρία συνωμοσίας για το εμβόλιο του COVID-19

Νέα θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Bill Gates να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο, που θα κατασκευαστεί για την καταπολέμηση του COVID-19, για...

Power Glove: Μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth!

Power Glove: μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth: O Sam Battle, βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει το γάντι της Nintendo, σε «τηλεχειριστήριο» μουσικής,...

PowerToys: Κυκλοφόρησε η έκδοση 0.18 με δύο νέα εργαλεία

Στο συνέδριο Microsoft Build 2020, η Microsoft ανακοίνωσε τα PowerToys 0.18, τα οποία περιέχουν δύο νέα εργαλεία,...

Mozilla, Twitter και Reddit: Απαραίτητη η προστασία του ιστορικού αναζήτησης και περιήγησης των χρηστών

Μια ομάδα επτά εταιρειών Internet δεσμεύεται να υπερασπιστεί το απόρρητο των χρηστών της αυτή την εβδομάδα, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων των...

Το eBay port σαρώνει τα PC για προγράμματα remote access

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο eBay.com, θα τρέχει ένα script που εκτελεί σάρωση τοπικής θύρας του υπολογιστή σας για να εντοπίσει εφαρμογές απομακρυσμένης...

Παραβίαση σε τράπεζα οδήγησε σε διαρροή στοιχείων καρτών πελατών

Οι hackers πίσω από το Maze ransomware δημοσίευσαν δεδομένα καρτών πληρωμής που έκλεψαν από την Τράπεζα της...

Κυκλοφόρησε νέο Unc0ver jailbreak: Επηρεάζει την έκδοση iOS 13.5!

Μια ομάδα από hackers, ερευνητές ασφαλείας και μηχανικούς, η Unc0ver, κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak package για iOS...

Hacker πουλά τις βάσεις δεδομένων των Ledger, Trezor και KeepKey

Ο hacker που παραβίασε το φόρουμ Ethereum.org φέρεται να πουλά τις βάσεις δεδομένων για τα τρία πιο δημοφιλή hard wallets κρυπτογράφησης -...

Πλατφόρμα εκπαίδευσης EduCBA: Επαναφέραμε τα password σας

Ο διαδικτυακός ιστότοπος εκπαίδευσης EduCBA άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες ότι επανέφεραν τους κωδικούς πρόσβασης μετά από παραβίαση δεδομένων.

Επιχειρήσεις: “Work From Home” ή “Work From Anywhere”;

Στην εποχή μας, στα περισσότερα επαγγέλματα οι εργαζόμενοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε ένα γραφείο, μπροστά από έναν υπολογιστή....