ΑρχικήinetΤελευταίες πληροφορίες σχετικά με το OnePlus 5...

Τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το OnePlus 5…

Η OnePlus εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε ένα νέο smartphone, είδηση την οποία επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Pete Lau.OnePlus

Δυστυχώς για εμάς η νέα αυτή δημοσίευση δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με τις προδιαγραφές της συσκευής ή το όνομα της. Φήμες πάντως υποστηρίζουν ότι λόγω προκαταλήψεων του ασιατικού πολιτισμού, η OnePlus θα παρακάμψει τον αριθμό 4 στην ονομασία του νέου κινητού.

Στη δημοσίευση συμπεριλαμβάνεται και το hashtag “NeverSettle”  της εταιρείας επιβεβαιώνοντας έτσι ότι όντως αναφέρεται στο OnePlus 5.Πάντως, θα πρέπει να αναμένουμε το νέο smartphone μέσα στους επόμενους δύο μήνες δεδομένου ότι το ΟnePlus 2 είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο και το OnePlus 3 έκανε ντεμπούτο τον Ιούνιο.

Να σημειώσουμε ότι ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το νέο smartphone διέρρευσαν τις τελευταίες εβδομάδες αποκαλύπτοντας μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος του κινητού το οποίο υποτίθεται ότι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Επιπλέον, οι αισθητήρες της κάμερας θα είναι 16MP σε συνδυασμό με την δυνατότητα αποτύπωσης φωτογραφιών ευρείας γωνίας καθώς και την λήψη περισσότερων φωτογραφιών βάθους.

Το νέο smartphone της ΟnePlus έρχεται με ένα σώμα πάχους 7mm και 5,5 ιντσών οθόνη με QHD pixel ανάλυση στο μπροστινό μέρος. Οι εικόνες δεν αποκαλύπτουν την ύπαρξη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο μπροστινό.

Αναφορικά με το εσωτερικό του τηλεφώνου, θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm σε συνδυασμό με 6GB ή 8GB μνήμη RAM.

Το ΟnePlus 5 πιθανότατα να τρέχει σε Android Nougat. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα φτάσει τα  3.000mAh. Το κινητό θα διαθέτει αντίσταση στο νερό και την σκόνη.

Λίγος καιρός έμεινε ακόμα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του όποτε θα επιβεβαιωθούν ή διαψευσθούν τα παραπάνω.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS