ΑρχικήUpdatesΗ Samsung λανσάρει το Android Nougat Update για Galaxy S7 και S7...

Η Samsung λανσάρει το Android Nougat Update για Galaxy S7 και S7 edge

Η Samsung έχει επιτέλους αρχίσει να εξαπλώνει το επίσημο Android Nougat update για τα Galaxy S7 και Galaxy S7, μετά από δύο εβδομάδες δοκιμής της έκδοσης beta. Στην πραγματικότητα, η Samsung κυκλοφόρησε πέντε Nougat δοκιμαστικές εκδόσεις στο Galaxy Beta πρόγραμμα πριν καταλήξουν στα τέλη Δεκεμβρίου.

Android

Η Android 7.0 Nougat έκδοση για τα Galaxy S7 και S7 edge έχει μέγεθος 215MB και φθάνει σε χρήστες που ήταν μέρος του προγράμματος Galaxy Beta, σύμφωνα με το SamMobile. Όλοι οι ιδιοκτήτες S7 and S7 edge θα λάβουν το Update, αλλά η Samsung αποφάσισε να δώσει το προβάδισμα στους χρήστες του Galaxy Beta.

Επιπλέον, το 7.0 Nougat software update θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος για τους τακτικούς χρήστες. Ακόμα είναι ασαφές πότε οι τακτικοί χρήστες θα λάβουν την ενημέρωση, ίσως την φημολογούμενη 17 του Γενάρη. Μένει να δούμε.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Samsung είχε πει πριν από λίγο καιρό ότι θα παρέχει στους χρήστες των Galaxy S7 και S7 edge ενημερώσεις απευθείας στο Android 7.1 Nougat, αλλά η σημερινή ανακοίνωση αποκαλύπτει ένα Update για την πρώτη version του Android Nougat.

Για το μοντέλο SM-G935F, το update φέρνει την ενημερωμένη έκδοση του κώδικα ασφαλείας January 2017 και θα πρέπει να φτάσει στους χρήστες των Galaxy S7 και S7 edge σε όλες τις αγορές σύντομα. Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει επίσης ένα νέο user interface, καθώς και πολλαπλά άλλα χαρακτηριστικά.

Το Android 7.0 Nougat update θα φέρει περίπου 20 νέα χαρακτηριστικά και γραφικά στα Galaxy S7 και S7 edge, συμπεριλαμβανομένων συντομεύσεων εφαρμογών για τα προεπιλεγμένα Samsung Apps.

Μερικά χαρακτηριστικά της Samsung εισήχθησαν επίσης, όπως και επιλογή να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης, προκειμένου να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία και να έχει βελτίωση των επιδόσεων. Η νέα εφαρμογή μηνυμάτων επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομούν τα κείμενα από τις επαφές και τα θέματα, για να καταστεί ευκολότερη η διαχείριση των μηνυμάτων κειμένου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS