ΑρχικήinetΦωτογραφίες του OnePlus 5 δείχνουν διπλή-κάμερα στο πίσω μέρος

Φωτογραφίες του OnePlus 5 δείχνουν διπλή-κάμερα στο πίσω μέρος

Το smartphone της OnePlus για το έτος αυτό δεν θα ονομάζεται OnePlus 4, αλλά θα φέρει το όνομα λιανικής OnePlus 5, εξαιτίας της τετραφοβίας. Κάποιες πληροφορίες σχετικά με το νέο smartphone διέρρευσαν πρόσφατα.

oneplus

Οι φήμες που κυκλοφορούν το ΟnePlus 5 αποκαλύπτουν ότι το smartphone θα μπορούσε να έρθει σε μαύρη απόχρωση, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα στο OnePlus 3T. Η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για το smartphone που εμφανίστηκε στην IndiaToday, είναι η εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Προηγούμενες φήμες λέγανε ότι η ναυαρχίδα του ΟnePlus για το τρέχον έτος θα έρθει με ένα 23MP διπλό φακό στο πίσω μέρος και οι φήμες φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Επιπλέον, θα έχει φλας  LED και το λογότυπο ΟnePlus στο πίσω μέρος.

Ωστόσο, το πίσω πάνελ δεν φαίνεται να φιλοξενεί έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο αισθητήρας θα βρίσκεται μπροστά. Δυστυχώς, οι φήμες δεν περιλαμβάνουν εικόνα του μπροστινού πάνελ.

Οι εικόνες δείχνουν μια ζώνη κεραίας στο κάτω μέρος του πίσω μέρους και υπαινίσσονται ένα μεταλλικό σχέδιο, παρόμοιο με το ΟnePlus 3 ή 3T. Άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο τηλέφωνο αποκαλύπτουν ένα 16MP selfie snapper και οθόνη αφής 5.5-inch QHD.

Η τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm, το Snapdragon 835, θα μπορούσε να ενσωματωθεί στο στο ΟnePlus 5, μαζί με τουλάχιστον 6GB μνήμης RAM και έως 256GB εσωτερικής αποθήκευσης. Η χωρητικότητα της μπαταρίας αναμένεται να φθάσει τα 3.000mAh, ενώ το smartphone θα μπορούσε να έχει πάχος 7mm.

Η έκθεση αναφέρει ότι η απόδοση βασίζεται σε περιγραφές που παρέχονται από άτομα που φέρεται ότι είδαν το τηλέφωνο και εργάστηκαν σε αυτό. Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει και ότι αυτό μπορεί να μην είναι η εμφάνιση της τελικής λιανικής έκδοσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS