ΑρχικήUpdatesΔείτε ποια τηλέφωνα δέχονται το Windows 10 Creators Update

Δείτε ποια τηλέφωνα δέχονται το Windows 10 Creators Update

To Windows 10 Mobile Creators Update είναι εδώ αλλά δυστυχώς είναι συγκεκριμένες οι συσκευές που μπορούν να το λάβουν καθώς η Microsoft αφήνει απ’ έξω σχεδόν το 40% των τηλεφώνων λόγω προβλημάτων συμβατότητας. Creators Update

Παραδόξως, πολλές από τις συσκευές που λαμβάνουν το Creators Update ήταν σε θέση να τρέχουν και προηγούμενες εκδόσεις όπως παραδείγματος χάρη το Lumia 930 και 1520.

Για να βγάλει τους πελάτες της από την δύσκολη θέση, η Microsoft αποφάσισε σήμερα να κυκλοφορήσει το Creators Update RTM στο Release Preview για κινητά δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους χρήστες που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν το τελευταίο built να λάβουν την σταθερή έκδοση.

Η Microsoft εξήγησε σε πρόσφατη ανακοίνωση ότι αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος έρχεται με μερικούς κινδύνους. Συγκεκριμένα, επειδή το λειτουργικό σύστημα δεν υποστηρίζεται, οποιαδήποτε σφάλματα ή προβλήματα δεν θα διορθώνονται.

‘Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους ορισμένα τηλέφωνα δεν μπορούν να λάβουν το Creators Update, η Microsoft αναφέρει ότι οφείλετε στην μη ικανοποιητική εκτέλεση της νέας έκδοσης λειτουργικού συστήματος στις συγκεκριμένες συσκευές.

«Εξετάσαμε τα σχόλια των Windows Insiders και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα μπορέσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας που διαθέτουν ορισμένες παλιότερες συσκευές. Αυτό από την άλλη μας βοήθησε να προσδιορίσουμε ποιες συσκευές υποστηρίζουν το Windows 10 Creators Update» αναφέρει χαρακτηριστικά η Microsoft.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζουν πλήρως την ενημερωμένη έκδοση του Creators Update από την Microsoft.

  1. HP Elite x3
  2. Microsoft Lumia 550
  3. Microsoft Lumia 640/640XL
  4. Microsoft Lumia 650
  5. Microsoft Lumia 950/950 XL
  6. Alcatel IDOL 4S
  7. Alcatel OneTouch Fierce XL
  8. SoftBank 503LV
  9. VAIO Phone Biz
  10. MouseComputer MADOSMA Q601
  11. Trinity NuAns NEO

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS