ΑρχικήinetΠοιες υπηρεσίες εγκατέλειψαν το Apple Watch;

Ποιες υπηρεσίες εγκατέλειψαν το Apple Watch;

Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις ότι τα smartwatches είναι καταδικασμένα; Αρκετά μεγάλα ονόματα όπως οι Google, Amazon και eBay, φαίνεται ότι σταμάτησαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Apple Watch, σε ορισμένες από τις εφαρμογές τους τις τελευταίες εβδομάδες.

υπηρεσίες

Ωστόσο δεν έγινε μεγάλος λόγος για αυτό στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και αυτό γιατί όπως φαίνεται τελικά, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν (ή χάνουν) αυτές τις εφαρμογές δεν είναι και τόσοι πολλοί!

Το γεγονός παρατηρήθηκε από το AppleInsider, το οποίο ισχυρίζεται ότι το Google Maps σταμάτησε να υποστηρίζει το Apple Watch τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η Amazon και το eBay σταμάτησαν την υποστήριξη του Apple Watch στα τέλη Απριλίου. Και ορισμένες άλλες εταιρείες όπως το Target, ξεκίνησαν επίσης μια νέα έκδοση για το iOS app, χωρίς υποστήριξη για το AppleWatch. Αυτή τη στιγμή, αν ανοίξετε τις εφαρμογές αυτών των εταιρειών στο App Store της Apple, δεν θα δείτε το σύμβολο που λέει “Offers Apple Watch App for iPhone.”

Οπότε τι πραγματικά συμβαίνει; Είναι ασαφές. Η Google απάντησε στο AppleInsider, λέγοντας ότι το Google Maps, θα επιστρέψει στο Watch στο μέλλον, αλλά δεν έδωσε κανένα λόγο για την αποχώρησή του. Καμία από τις εταιρείες δεν δημοσίευσε καμία ανακοίνωση για την αλλαγή.

Είναι πιθανό, μια νέα έκδοση του watchOS, που μπορεί να ξεκινήσει στο φετινό WWDC τον Ιούνιο, φέρνει αλλαγές που θα εξηγήσουν γιατί όλες αυτές οι εταιρείες έχουν εγκαταλείψει την πλατφόρμα. Αλλά εξακολουθεί να είναι ενδεικτικό το ότι δεν υπήρξε οργή στο διαδίκτυο σχετικά με την αποχώρηση ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες, από την πλατφόρμα smartwatch της Apple. Η απλούστερη εξήγηση γι ‘αυτό είναι ότι πολύ λίγοι χρήστες χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές στο ρολόι τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS