ΑρχικήinetΤο Nokia 9 θα μοιάζει τελικά με το iPhone 7;

Το Nokia 9 θα μοιάζει τελικά με το iPhone 7;

Η HMD Global παρουσίασε φέτος μια σειρά από smartphones και κινητά τηλέφωνα όπως παραδείγματος χάρη τα Nοkia 3, 5, 6 καθώς και η επαναληπτική έκδοση του Nokia 3310. Όπως σας αναφέραμε όμως και σε προηγούμενο άρθρο μας η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο σετ επώνυμων προϊόντων Nokia μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2017.  Nokia

Το Nοkia 9 αναμένεται να είναι ένα premium smartphone που θα πωλείται στην τιμή των 699 δολαρίων στις ΗΠΑ και στην τιμή των 749 ευρώ στην Ευρώπη, με το κόστος να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Το smartphone θα συνοδεύεται από μια OLED οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 pixel και αναλογία διαστάσεων 2: 1.

Να σημειώσουμε ότι το Nοkia 9 θα αποτελεί ένα bezel-less smartphone με πάχος παρόμοιο του iPhone 7 της Apple. Αν και η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία, πολύ πιθανό το προηγμένο τηλέφωνο της Nokia να τα διαθέτει.

Το Nοkia 9 φημολογείται  να προσφέρει μια κάμερα 22MP dual-lens στο πίσω μέρος μαζί με αισθητήρες Carl Zeiss. Η δευτερεύουσα κάμερα έρχεται με 12MP ενώ το μπροστά μέρος συναντάμε και δύο ηχεία.

Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι το Nοkia 9 θα διαθέτει ένα φυσικό κουμπί στο μπροστινό μέρος αλλά η σημερινή πηγή έρχεται να τις διαψεύσει αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο σχεδιαστής θα προτιμήσει εικονικά κουμπιά πλοήγησης.

Το Nοkia 9 είναι σίγουρα ένα  premium smartphone καθώς έρχεται με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης. Επίσης, θα τρέχει σε Snapdragon 835 της Qualcomm και θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3.800mAh με υποστήριξη Quick Charge 4.0.

Η HMD Global πιθανότατα να προσφέρει πιστοποίηση IP68 στο Nοkia 9 το οποίο θα τρέχει σε  Android 7.1.2 Nougat λογισμικό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS