ΑρχικήinetGlobal Azure Bootcamp σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Ακόμα να γραφτείς;

Global Azure Bootcamp σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Ακόμα να γραφτείς;

H Microsoft μας απέστειλε μια πρόσκληση για το επερχόμενο Global Azure Bootcamp που θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 22 Απριλίου του 2017.

Παραθέτουμε την πρόσκληση:

Είτε είσαι Developer είτε IT Professional, δήλωσε συμμετοχή στο Bootcamp της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε τις εις βάθος παρουσιάσεις της πλατφόρμας Cloud Computing της Microsoft, το Microsoft Azure.

Εκτός από τις παρουσιάσεις, στο Bootcamp της Αθήνας* θα μπορέσεις να αποκτήσεις και τη σχετική κατάρτιση συμμετέχοντας στο lab που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να υλοποιηθεί μια παγκόσμια υπολογιστική φάρμα (Computational Farm) για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τι θα χρειαστείς; Αν αποφασίσεις να συμμετάσχεις στο lab θα χρειαστεί να φέρεις μαζί σου τον υπολογιστή σου με εγκατεστημένο το Visual Studio 2015 ή 2017 και το Microsoft Azure SDK. Επίσης, θα χρειαστείς μια ενεργή Microsoft Αzure συνδρομή.

Δεν έχεις;

Έχουμε φροντίσει και για αυτό, και θα παρέχουμε vouchers των 100$ credits για την υλοποίηση του lab!

Σε περιμένουμε!

*Για τους συμμετέχοντες της Αθήνας, επειδή φέτος υπάρχουν δύο παράλληλα tracks ομιλιών, και προκειμένου να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα τις ανάγκες σας, θα θέλαμε να επιλέξετε τα 7 θέματα που θα θέλατε οπωσδήποτε να παρακολουθήσετε από εδώ. Από τη μεριά μας, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να μπορέσουμε να σας ικανοποιήσουμε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS