ΑρχικήinetiPhone 7 εκρήγνυται και σπάει σε κομμάτια καθώς φορτίζει

iPhone 7 εκρήγνυται και σπάει σε κομμάτια καθώς φορτίζει

Οι οπαδοί της Apple καλά θα κάνουν να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τις εκρήξεις των τηλεφώνων της  Samsung και να το σκεφτούν δύο φορές πριν το κάνουν ξανά γιατί άλλο ένα iPhone 7 μόλις έπιασε φωτιά και τα αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται να δείχνουν ότι ήταν λόγω της μπαταρίας.

iphone

Το όλο γεγονός συνέβη στην Κίνα όπου η ιδιοκτήτρια του iPhone η Yin, από την Suqian City στην επαρχία Jiangsu Ανατολικής Κίνας, άφησε την συσκευή να φορτίσει στο κομοδίνο και βγήκε μια βόλτα.

Ακόμη και το να αφήνουμε τα τηλέφωνα χωρίς επιτήρηση δεν φαίνεται πλέον να είναι μια καλή ιδέα λόγω των κινδύνων που ενέχουν οι υπερθερμασμένες μπαταρίες λίθου τον τελευταίο καιρό, η γυναίκα είχε κάνει μόνο ένα βήμα έξω από το σπίτι της όταν άκουσε αυτό που περιέγραψε ως δυνατό κρότο.

«Το τηλέφωνο μου είχε ξεμείνει από μπαταρία οπότε το άφησα να φορτίζεται στο κομοδίνο μου. Βγήκα έξω για να πάω μια βόλτα και άκουσα την έκρηξη όταν έφτασα στο σπίτι. Τότε κατάλαβα ότι ήταν το τηλέφωνο μου.» φέρεται να δήλωσε.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτό το περιστατικό και παρόλο που ο φορτιστής και το καλώδιο ενδέχεται να είναι υπαίτια για την έκρηξη, μόνο μια μικρή πιθανότητα υπάρχει να είναι αυτή η περίπτωση. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η έκρηξη άφησε ένα τεράστιο σημάδι στην οθόνη το οποίο δείχνει ότι η φωτιά ξεκίνησε από την μπαταρία με πιθανότατη αιτία την υπερθέρμανση.

Οι υπερθερμάνσεις των μπαταριών επίσης ευθύνονται σε μια σειρά των εκρήξεων που επηρεάζουν το Samsung Galaxy Note 7, αλλά τα περιστατικά που επηρεάζουν τις συσκευές της Apple είναι μέχρι τώρα λιγοστά και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ότι είναι κάποιο διαδεδομένο πρόβλημα με τα iPhones.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS