Αρχικήsecurity#Ethihak Contest #Day2 – H αγωνία κορυφώνεται

#Ethihak Contest #Day2 – H αγωνία κορυφώνεται

Αγαπητοί μας φίλοι,

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται και σήμερα στο Divani Caravel Hotel το μεγαλύτερο live hacking event της χρονιάς! To contest πραγματοποιείται από το SecNews και την SmartPress στα πλαίσια του Infocom Security, της κορυφαίας εκδήλωσης στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για το Ethihak, το οποίο οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του. Εν αναμονή της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή, η αγωνία κορυφώνεται. Τα challenges έχουν κλείσει και έχει ξεκινήσει η αξιολόγηση των reports προκειμένου να διαμορφωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής το scoreboard, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Ethihak

Παρά την βαθμολογία, ο νικητής δεν είναι ακόμα σίγουρος.

Τίποτα δεν έχει κριθεί καθώς τα αποτελέσματα ενδέχεται να αναδιαμορφωθούν έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των reports από τους κριτές. Να σημειώσουμε βέβαια ότι όλοι οι φετινοί συμμετέχοντες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθειά τους και με μεγάλη χαρά τους περιμένουμε και στο επόμενο Ethihak Challenge.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, καθώς  τα αποτελέσματα και οι λύσεις του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στο Secnews από στιγμή σε στιγμή.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS