ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το VAIO Phone A, την νέα Android συσκευή!

Γνωρίστε το VAIO Phone A, την νέα Android συσκευή!

H VAIO είναι μια από τις εταιρείες που επένδυσαν σε Windows κινητά τηλέφωνα, με το Phone Biz να αποτελεί μια premium προσθήκη στην σειρά συσκευών που τρέχουν σε λειτουργικό σύστημα της Microsoft.VAIO

Δεδομένης όμως της κατάρρευσης των Windows phones, η VAIΟ αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική με τους υπόλοιπους και να διερευνήσει άλλες ευκαιρίες επενδύοντας σε πλατφόρμες με μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Όπως ήταν αναμενόμενο η επιλογή της VAIΟ είναι τα Android τηλέφωνα. Η νέα συσκευή ονομάζεται VAIO Phone A και δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια Android έκδοση του Phone Biz που κυκλοφόρησε πριν έναν χρόνο σε Windows 10 Mobile.

Είναι αυτονόητο ότι έναρξη μιας νέας συσκευής με υλικό ενός χρόνου δεν είναι ο καλύτερος τρόπος εισαγωγής στην Android αγορά, ειδικά όταν μεγάλες εταιρείες επενδύουν σε εξοπλισμό νέας γενιάς. Παρ’ όλ’ αυτά η VAIO στοιχηματίζει αρκετά στην συσκευή η οποία πιθανότατα να έρθει σε πολύ προσιτή τιμή.

Το VAIΟ Phone A έρχεται με μια οθόνη LCD 5.5 ιντσών με 1920×1080 pixels ανάλυση, τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 617 επεξεργαστή  σε συνδυασμό με 3GB μνήμη RAM. Διαθέτει 16GB χώρο αποθήκευσης μαζί με υποστήριξη κάρτας microSD για επέκταση έως 64GB. Η κύρια φωτογραφική κάμερα θα είναι 13 megapixel.

Άλλα χαρακτηριστικά του είναι ένα μονοφωνικό μικρόφωνο, 2.800 mAh μπαταρία, GPS, micro USB για φόρτιση, υποστήριξη 4G, Bluetooth και Wi-Fi.

Η τιμολόγηση του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά αναμένεται να προσφέρεται στην ίδια τιμή που συναντήσαμε και την Windows έκδοση. Συγκεκριμένα, η αρχική τιμή της συσκευής ήταν 450 δολάρια και στη συνέχεια έπεσε στα 290.

Οι προπαραγγελίες της Android έκδοσης θα ξεκινήσουν στις 30 Μαρτίου ενώ οι πωλήσεις στις 7 Απριλίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS