ΑρχικήinetVaio, Fujitsu, & Toshiba δημιουργούν την συμμαχία του αιώνα!

Vaio, Fujitsu, & Toshiba δημιουργούν την συμμαχία του αιώνα!

Vaio, Fujitsu, & Toshiba ενώνονται για να φτιάξουν την Ιαπωνική PC supergroup!! 

Θα είναι αυτή η συμμαχία του αιώνα στην βιομηχανία των PC ?

Vaio, Fujitsu, & Toshiba

Κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες φήμες πως οι κολοσσοί Vaio, Fujitsu και Toshiba ετοιμάζονται για μια δυνατή συμμαχία που θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν PCs για την ολοένα αυξανόμενη Ιαπωνική αγορά. 

Εάν οι φήμες αποδειχθούν αληθείς, η επικείμενη εταιρεία που θα δημιουργηθεί θα γίνει ο leader της αγοράς, της οποίας ήδη ηγείται η Vαiο. Δηλαδή, θα ξεκινήσει η δημιουργία υπολογιστών για την ιαπωνική αγορά, και στη συνέχεια θα κινηθεί προς τα  έξω για να εξυπηρετήσει τις αγορές του εξωτερικού. «Η αγορά των PC συρρικνώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα στην συνεργασία μας με σκοπό να κάνουμε μεγαλύτερες και περισσότερες έρευνες, και όγκους παραγωγής και διάθεσης στην αγορά,” δήλωσε ο Moue.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

 Τον Ιανουάριο, η εταιρεία ερευνών αγοράς Gartner δήλωσε πως η παγκόσμια αγορά των PC μειώθηκε κατά 8,3 τοις εκατό. Η αγορά αναμένεται να συρρικνωθεί κι άλλο μέσα στο 2016.

Οι επιπτώσεις που θα έχει σε εσάς: Αυτό προμηνύει πως οι κινήσεις της Vaio είναι ακόμη ασαφείς. Δεν είναι σαφές ποιες μάρκες η νέα εταιρεία θα χρησιμοποιήσει. Η Vαiο αναμένεται να είναι ο ιδιοκτήτης με το μεγαλύτερο μερίδιο της νέας εταιρείας. Αυτό δείχνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε συνδυασμό brands, όπως Vαiο Dynabooks ή Vαiο Lifebooks, ή ίσως ο νεοσυσταθής PC giant  θα υιοθετήσει ένα νέο συνολικό brand name, – αν και εφόσον όλα αυτά συμβούν βεβαίως!

Και όχι μόνο  PCs

Ο Moue  μεταξύ άλλων δήλωσε πως η νέα εταιρεία μπορεί επίσης να εργασθεί και πάνω σε άλλα προϊόντα, όπως τα smartphones. Η Vαiο κυκλοφόρησε πρόσφατα έναWindows 10 phone για την ιαπωνική αγορά.

https://www.secnews.gr/101442/mazar-bot-android-malware/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Mazar BOT|Android Malware Rootάρει τη συσκευή σας& διαγράφει τα πάντα!

Σύμφωνα με τον Moue η Vaio αναμένει να ολοκληρώσει τις συνομιλίες της και να έρθει σε συμφωνία με τη Fujitsu και τη Toshiba από τέλη Μαρτίου κι έπειτα. Η Toshiba δεν επιβεβαιώνει  τον ισχυρισμό αυτό, και μια δεύτερη αναφορά επισημαίνει πως  η εταιρεία δεν έχει σχέδια για να εισχωρήσει πάλι στην αγορά των PC μετά το πρόσφατο οικονομικό της σκάνδαλο. Αυτό ωστόσο, δεν μειώνει την πιθανότητα συγχώνευσης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS