ΑρχικήReviews Δείτε τον μικροσκοπικό GPD Pocket υπολογιστή

[Βίντεο] Δείτε τον μικροσκοπικό GPD Pocket υπολογιστή

Το GPD Pocket είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό καθώς πρόκειται για έναν μικροσκοπικό υπολογιστή που τρέχει σε Windows 10 και Ubuntu σε υλικό που δεν περιμέναμε να χωρέσει σε διαστάσεις 7 ιντσών.GPD Pocket

Ο φορητός υπολογιστής τσέπης γνώρισε τεράστια επιτυχία στο Indiegogo καθώς έλαβε περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια σε χρόνο ρεκόρ ενώ ο κατασκευαστής είχε ζητήσει μόνο 200.000 δολάρια επιχορήγηση. Η τόσο μεγάλη ζήτηση για το GPD Pocket οδήγησε την κατασκευαστική εταιρεία να επιταχύνει την διαδικασία παραγωγής του, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα βίντεο παρουσίασης του μικροσκοπικού υπολογιστή με Windows 10.

Αν και πρόκειται για μια πρωτότυπη έκδοση που πιθανότατα στο μέλλον να αλλάξει, το Pocket φαίνεται να είναι ένας υπολογιστής που πολλοί από εμάς θα θέλαμε να διαθέτουμε την ώρα που βρισκόμαστε στο δρόμο.

Αν μάθετε και τις τεχνικές προδιαγραφές του δεν θα βλέπετε την ώρα να το αποκτήσετε. Γιατί;

Το GPD Pocket θα διαθέτει έναν επεξεργαστή Intel x7-Z8750 με 4-core και 4-thread σχεδιασμό σε συνδυασμό με 4GB LPDDR 3 RAM καθώς και 128GB χώρο αποθήκευσης. Η 7 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 1920×1200 pixels και διαθέτει την αποκαλούμενη Retina οθόνη η οποία πλησιάζει αρκετά την ποιότητα του Apple MacBook Air.

Ο νέος φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης και ένα μικρό trackpad καθώς και μια μπαταρία που παρέχει περίπου 12 ώρες ζωής. Το πληκτρολόγιο πιθανότατα να είναι δύσκολο στην χρήση λόγω του μεγέθους του και ειδικά αν κάποιος έχει συνηθίζει ένα κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο.

Η τιμή του πολυσυζητημένου GPD Pocket υπολογίζεται κοντά στα 599 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS