ΑρχικήUpdatesΤι καταργεί η Microsoft στο επερχόμενο Windows 10 Creators Update

Τι καταργεί η Microsoft στο επερχόμενο Windows 10 Creators Update

Ενώ οι προγραμματιστές της Microsoft ετοιμάζονται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του RTM των Windows 10 Creators Update, η εταιρεία αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που θα καταργηθούν σε αυτή την έκδοση. Windows 10 Creators Update

Ο κατάλογος που δημοσίευσε η Microsoft απευθύνεται ειδικά σε επαγγελματίες IT που θα πρέπει να προετοιμάσουν τα δίκτυά τους για την αναβάθμιση.

Έτσι παρατηρούμε ότι το χαρακτηριστικό Reading List, το οποίο ανακοινώθηκε με φανφάρες την εποχή του Windows 8 θα αφαιρεθεί. Όπως φαίνεται θα καταργηθεί και το Apps Corner, μαζί με μερικά άλλα χαρακτηριστικά όπως το autorun που δεν θα λειτουργεί πια στον Edge και το Click to Run που χρησιμοποιούνταν για την προστασία των χρηστών.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι καταργεί το WSUS στα Windows Mobile, αλλάζοντάς το με τη νέα ενοποιημένη πλατφόρμα Ενημέρωσης (Unified Update Platform ή UUP) που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή με τη βοήθεια των Insiders.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Windows 10 Creators Update αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, πιθανότατα στις 11 Απριλίου, αλλά οι Insiders (μαζί με τους επισκέπτες του SecNews) θα μπορούν να κατεβάσουν το RTM την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε τη δημοσίευση της Microsoft

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS