ΑρχικήinetΝέες Android συσκευές από την Google!

Νέες Android συσκευές από την Google!

Απ’ ότι φαίνεται η Google προσπαθεί πολύ σκληρά για να κάνει τους οπαδούς του Android να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο την κινητή πλατφόρμα. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν πληροφορίες για δύο νέα smartphones που αναπτύσσονται από την Google, γνωστά ως “muskie” και “walleye,” και σήμερα αποκαλύφθηκε ότι έρχεται και μια τρίτη συσκευή.Google

Ενώ τα “muskie” και “walleye” πιθανότατα να αποτελούν συνέχεια των Pixel και Pixel XL, η νέα συσκευή η οποία διαθέτει μια εξίσου παράξενη κωδική ονομασία, “taimen”, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό smartphone.

Φήμες υποστηρίζουν ότι το “taimen” ξεκίνησε να κατασκευάζεται από την εταιρεία την ίδια περίοδο που κυκλοφόρησαν τα Pixel και Pixel XL αλλά δεν είχαν βγει μέχρι τώρα στο προσκήνιο καθώς οι πληροφορίες δεν ήταν επιβεβαιωμένες.

Τώρα λοιπόν που το νέο smartphone έχει επιβεβαιωθεί μέσω πολλαπλών πηγών  μπορούμε να μοιραστούμε μερικές λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει.

Η βασικότερη πληροφορία που σχετίζεται με το “taimen” είναι το γεγονός ότι έρχεται με μια μεγαλύτερη οθόνη από εκείνη των “muskie” και “walleye”. Δεδομένου ότι οι δύο αυτές συσκευές αποτελούν συνέχεια των Pixel και Pixel XL μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι οι οθόνες τους θα έχουν το ίδιο μέγεθος. Ουσιαστικά, το “taimen” πιθανότατα να έχει μεγαλύτερη οθόνη από εκείνη των 5.5 ιντσών του Pixel XL. Πάντως, η νέα τρίτη συσκευή που ετοιμάζει η Google την δεδομένη στιγμή θα είναι ένα smartphone ή phablet και όχι tablet.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η Goοgle σκοπεύει να παρουσιάσει και τα τρία νέα smartphone ταυτόχρονα αλλά τουλάχιστον δύο από αυτά, το “muskie” και το “walleye” θα κάνουν πρεμιέρα τον φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Goοgle για τις Android συσκευές θα αποκαλυφθούν κατά την συνέντευξη τύπου της εταιρείας, τον Μάιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS