ΑρχικήinetΈχετε κακή στάση σώματος; Φορέστε αυτιά γάτας!

Έχετε κακή στάση σώματος; Φορέστε αυτιά γάτας!

κακή-στάση

Μία καλή στάση σώματος, σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλοί, να αναπνέετε καλύτερα και θα σας σώσει από μετέπειτα προβλήματα στη σπονδυλική σας στήλη.

Αλλά το να σκύβετε και να καμπουριάζετε είναι πολύ εύκολο, όταν κάθεστε μπροστά από τον υπολογιστή ή έχετε το κεφάλι προς τα κάτω κοιτάζοντας το τηλέφωνό σας.

Δεν υπάρχει καμία μαγική λύση για την κακή στάση του σώματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να ισιώνετε την πλάτη σας. Ωστόσο αν το βρίσκετε δύσκολο ή ξεχνιέστε, τα μηχανικά αυτιά γάτας της Neko Electro, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η Neko Electro είναι μια πειραματική συσκευή που παρουσιάστηκε σε εμπορική έκθεση στο Συνεδριακό Κέντρο Όστιν.

Χρησιμοποιώντας ένα απλό 6-αξόνων επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, τα γούνινα αυτιά γάτας, που έχουν τη μορφή μιας κορδέλας, μπορεί να ανιχνεύσουν την κίνηση – ειδικά, όταν η πλάτη σας είναι σκυφτή και το κεφάλι σας έχει πέσει προς τα εμπρός.

Όσο η πλάτη σας είναι ίσια, τα αυτιά είναι ακίνητα. Αν ξεκινήσετε να σκύβετε, τα αυτιά αρχίζουν να κινούνται και να δονούνται για να σας υπενθυμίσουν να ισιώσετε τη σπονδυλική σας στήλη.

Είναι μια χαριτωμένη ιδέα, αν και ίσως νιώσετε λίγο άβολα να τα φοράτε στον έξω κόσμο!

Στην αγορά κυκλοφορούν πιο διακριτά gadgets για την σωστή στάση σώματος όπως το LUMOback, το οποίο δονείται όταν καμπουριάζετε και μπορεί να φορεθεί κάτω από τα ρούχα σας ή το σε μέγεθος καρφίτσας LumoLift, που σας δίνει ένα ελαφρύ χτύπημα για να σας κάνει να σταθείτε ίσια.

Ωστόσο είναι προσωπική άποψη του κάθε ατόμου και μπορεί να θεωρεί τα αυτιά γάτας, μια πολύ τρέντυ προσθήκη στο look του. Επίσης, θα ήταν σπουδαία ιδέα για τα παιδιά που είναι επιρρεπή στην ανάπτυξη κακής στάσης σώματος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS