ΑρχικήinetHackr: σελίδα με δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού

Hackr: σελίδα με δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού

H ιστοσελίδα Hackr.io είναι μια σελίδα αναζήτησης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθάει να ανακαλύψετε online μαθήματα κωδικοποίησης και σεμινάρια σχεδόν σε κάθε γλώσσα προγραμματισμού που υπάρχει.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης ή και το YοuTube για να βρείτε άφθονα μαθήματα προγραμματισμού και tutorials, αλλά η Hackr.io είναι η πρώτη υπηρεσία που συμπεριλαμβάνει λίστες με γλώσσες προγραμματισμού αλλά και λίστες θεμάτων που υποστηρίζει.Hackr

Ένα κλικ πάνω σε ένα θέμα που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της υπηρεσίας σας εμφανίζει όλα τα μαθήματα προγραμματισμού και τα tutorials που ταιριάζουν με το θέμα που αναζητείτε. Οι λίστες ταξινομούνται με τους ψήφους των χρηστών που τις έχουν χρησιμοποιήσει ήδη, και έτσι τα ποιοτικότερα σεμινάρια θα τα βρίσκετε πρώτα στην σειρά.

Η νέα υπηρεσία δίνει το δικαίωμα σε κάθε χρήστη που διαθέτει λογαριασμό να ανεβάσει κάποιο tutorial, και η κοινότητα ανταμείβει καλύτερα τα tutorials που αξίζουν πραγματικά.

Προφανώς υπάρχει και ο κίνδυνος κατάχρησης του συστήματος, ειδικά στην παρούσα φάση, όπου οι ψήφοι είναι ακόμα κάτω τους 50. Το συγκεκριμένο θέμα όμως θα σταματήσει να υπάρχει από τη στιγμή που η νέα υπηρεσία αποκτήσει περισσότερους επισκέπτες.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί WordPress σαν CMS και φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στην αναζήτηση του site. Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να αναζητήσετε τη λίστα με τις κατηγορίες, αν ψάχνετε για ένα μάθημα σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι αν και το Hackr.io φαίνεται να είναι μια πολύ καλή ιδέα, προς το παρόν αντιμετωπίζει προβλήματα που την εμποδίζουν να είναι πραγματικά μια χρήσιμη υπηρεσία. Ευελπιστούμε σύντομες βελτιώσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS