ΑρχικήinetGmail με υποστήριξη για Exchange Tasks

Gmail με υποστήριξη για Exchange Tasks

Μετά την ανακοίνωση της άρσης του ορίου μεγέθους των συνημμένων με νέο όρια τα 50MB, η Google ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή του Gmail έχει ενημερωθεί με περισσότερα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Προφανώς, γνωρίζετε ότι υπάρχει ήδη υποστήριξη για λογαριασμούς Exchange στο Gmail. Από σήμερα όμως, μια νέα έκδοση του Gmail για την πλατφόρμα του Android επιτρέπει στην εφαρμογή να συγχρονίζει όλες τις εργασίες της με το Exchange.
gmail
“Πέρυσι είχαμε προσθέσει υποστήριξη για λογαριασμούς Exchange στο Gmail app, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια οικεία εφαρμογή αλληλογραφίας τόσο για την εργασία σας όσο και και σε μια ατομική επιχείρηση. Προσθέσαμε επίσης μια λειτουργία ‘find a time’ στο Google Calendar που συνεργάζεται με το πρόγραμμα του καθενός”, ανέφερε η διευθύντρια παραγωγής της Google Janice Wong σε μια δημοσίευση.

Επιπλέον, οι χρήστες του Gmail θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργούν εργασίες, να επεξεργάζονται την ημερομηνία ή την προτεραιότητά τους, καθώς και το flag σε ένα email σαν to-do για μια απάντηση αργότερα.

Σύμφωνα με την Google, οι χρήστες του Android δεν θα χρειαστεί να μάθουν την χρήση της εφαρμογής μετά την ενημέρωση καθώς δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας, η οποία θα παραμείνει έξυπνη και οικεία.

“Το Gmail app για το Android έρχεται έτοιμο για χρήση από μια επιχείρηση, έτσι ώστε το τμήμα IT σας να μπορεί να αναπτύξει με ασφάλεια. Το Gmail app λειτουργεί επίσης με διαχείριση διαμόρφωσης για να μπορείτε να παρακάμψετε τυχόν περίπλοκα βήματα εγκατάστασης”, ανέφερε η Wong.

Η τελευταία έκδοση του Gmail για το Android βρίσκεται ήδη στο Google Play Store. Δυστυχώς προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποια παρόμοιο ενημερωμένη έκδοση για την έκδοση της εφαρμογής σε iOS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS