ΑρχικήinetΤα νέα iPhone της Apple έρχονται με AR χαρακτηριστικά

Τα νέα iPhone της Apple έρχονται με AR χαρακτηριστικά

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τρία νέα smartphones φέτος, το επετειακό iPhone 8 με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά και το iPhone 7s και 7s Plus. Αναφορές για το επερχόμενο iPhone 8 έχουν ανακύψει κατά τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ μια νέα αναφορά λέει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να έρθει με AR χαρακτηριστικά.

iphone

Η Business Insider ανέφερε ότι το επερχόμενο iPhone της Apple 8 θα μπορούσε να έχει χαρακτηριστικά AR. Η έκθεση αναφέρει ένα ερευνητικό σημείωμα το οποίο ο αναλυτής Steven Milunovich της UBS παραθέτει πολλαπλές πηγές του κλάδου λέγοντας ότι η Apple φαίνεται να έχει 1.000 μηχανικοί που εργάζονται για ένα έργο στο Ισραήλ που θα μπορούσε να σχετίζεται με τα AR χαρακτηριστικά.

Πρόσφατες φήμες λένε ότι η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει μια ειδική σειρά γυαλιών AR. Όπως κάθε διαρροή, να λάβετε υπόψη αυτές τις πληροφορίες με επιφύλαξη, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να ανακοινωθεί το τηλέφωνο επίσημα.

Επιπλέον η ενσωμάτωση των AR σε ένα smartphone είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί, θεωρώντας ότι απαιτεί μόνο την μπροστινή κάμερα της συσκευής. Ο αναλυτής λέει ότι τα νέα AR προϊόντα από την Apple θα μπορούσαν να έρθουν στο επόμενο iPhone. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν εργαλεία χαρτογράφησης 3D και ενδεχομένως ένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού AR.

Για να υποστηριχτεί αυτή η προσπάθεια, το σημείωμα της έρευνας επεσήμανε κάποια πρόσφατα σχόλια που έκανε ο Tim Cook για τα AR, λέγοντας ότι τα AR είναι «μια βασική τεχνολογία, δεν είναι ένα προϊόν καθεαυτό.» Πρόσθεσε ότι “η επαυξημένης πραγματικότητας θα πάρει κάποιο χρόνο για να γίνει σωστά, αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμη.”

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS