ΑρχικήinetΗ Canonical ξεπερνάει την Microsoft σε...

Η Canonical ξεπερνάει την Microsoft σε…

O τομέας του computing έχει προσελκύσει τις επενδύσεις πολλών κολοσσών της τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένης της Microsoft η οποία προσέγγισε την αναπτυσσόμενη επιχείρηση αυτή με τα Windows 10. Microsoft

Και ενώ η Microsoft προσπαθεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στο τομέα αυτό έρχεται η Canonical να της πάρει το κύπελλο από τα χέρια καθώς πρόσφατα ανακηρύχθηκε η καλύτερη εταιρεία στο πεδίο του computing.

Η Canonical, η οποία είναι ευρέως γνωστή για το  Ubuntu, έλαβε βραβείο για την μετατροπή υπολογιστών και ψηφιακών επιφανειών στην Orange Device Partner Awards τελετή.

Με άλλα λόγια, η Canonical έκανε πολύ καλύτερη δουλεία με το Ubuntu από την Microsoft με το Continuum το οποίο υποτίθεται ότι μετατρέπει μια Windows 10 κινητή συσκευή σε φορητό υπολογιστή με την βοήθεια μιας εξωτερικής οθόνης.

«Η ετήσια αυτή εκδήλωση ρίχνει μια ματιά στα τελευταία δέκα χρόνια και αναγνωρίζει την ταχεία εξέλιξη του κλάδου των κινητών επικοινωνιών δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, το σχεδιασμό και το marketing. Ευχόμαστε ότι 2017 θα είναι ακόμα καλύτερο.» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της διοργάνωσης.

Ενώ η Canonical έχει λάβει αρκετούς επαίνους για την εφαρμογή της, η Microsoft από την πλευρά της σχεδιάζει αρκετές βελτιώσεις για την λειτουργία του Continuum που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε μια πιο PC-like εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο.

Πάντως όταν εξετάσαμε την εμπειρία Continuum σε φορητή συσκευή  HP Elite X3 Windows 10, η χρήση ενός Windows κινητού ως υπολογιστή ήταν αρκετά περιορισμένη κυρίως επειδή το βασικό χαρακτηριστικό, η μεγαλύτερη οθόνη, εκλείπει.

Με το Continuum δεν υπάρχουν resizable παράθυρα ούτε υποστήριξη γραμμής εργασιών ενώ η ίδια η εμπειρία είναι αρκετά αργή παρά το ισχυρό υλικό του τηλεφώνου. Παρ’όλ’αυτά, με την Windows 10 Creators Update τον Απρίλιο θα έχουμε αρκετές νέες βελτιώσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS