ΑρχικήinetΤο BBC αποχωρεί από το Windows Phone App

Το BBC αποχωρεί από το Windows Phone App

Το BBC είναι μια από τις εταιρείες που δεν μπορούν πλέον να βρουν ένα λόγο για να διατηρήσουν μια εφαρμογή για τα  Windows τηλέφωνα εξαιτίας της μείωσης του μεριδίου αγοράς της πλατφόρμας και η εταιρεία έχει αρχίσει να ενημερώνει του χρήστες για αυτή της την απόφαση.

windows

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη εφαρμογή  του BBC iPlayer για τα  Windows phones ενημερώνει τους χρήστες ότι «αποχωρούμε από τον browser σας και αυτό το app θα σταματήσει να λειτουργεί στις 3 Απριλίου 2017». Ένα link που περιλαμβάνεται στην κοινοποίηση σε κάνει redirect σε αυτή την ιστοσελίδα, όπου το BBC παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση της να εγκαταλείψει τα Windows 10 Mobile και ενημερώνει τους χρήστες πως θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη σύνδεση με την υπηρεσία της, ακόμη και χωρίς την εφαρμογή.

Με λίγα λόγια, το BBC αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες Windοws phone μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το iPlayer με τον browser της Microsoft Edge, αφού η ιστοσελίδα έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για κινητές συσκευές.

Ο Internet Explorer δεν υποστηρίζεται από το BBC iPlayer, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες Windοws Phone 8.1 δεν μπορούν να παίξουν το περιεχόμενο από την υπηρεσία, αλλά από την άλλη πλευρά έχουν την δυνατότητα να παίξουν ραδιοφωνικά προγράμματα. Το BBC λέει ότι το Windοws 10 Mobile είναι η μόνη πλατφόρμα που υποστηρίζεται από το BBC iPlayer.

Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή του BBC θα συνεχίσει να δουλεύει για Android και iOS ακριβώς όπως πριν, γι αυτό είναι αρκετά σαφές γιατί η εταιρεία έλαβε την απόφαση για την απομάκρυνση του πελάτη Windοws Phone.

Δυστυχώς, αυτή είναι μια απόφαση που πολλοί άλλοι προγραμματιστές εφαρμογών κάνουν αυτές τις μέρες, κυρίως επειδή το μερίδιο αγοράς της πλατφόρμας καταρρέει και η Microsoft δεν κάνει τίποτα γι ‘αυτό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS