ΑρχικήinetΤα smartwatches της Google ήρθαν για να μείνουν

Τα smartwatches της Google ήρθαν για να μείνουν

Σήμερα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το νέο Android Wear 2.0 της Google για smartwatches καθώς επίσης και οι δύο πρώτες συσκευές που θα τρέχουν με το νέο λειτουργικό σύστημα. Με αφορμή αυτό κυκλοφόρησαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα δύο smartwatches.Google

Τον περασμένο μήνα είχαν διαρρεύσει μερικές φωτογραφίες με τα δύο smartwatches που συμπεριλάμβανε τις προδιαγραφές και τα εξαρτήματα των δύο συσκευών. Αποκαλύπτονται έτσι και οι διαφορές στο σχεδιασμό των δύο smartwatches. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ομαλότερη εμφάνιση του LG Watch Style συγκριτικά με το LG Watch Sport.

Το LG Watch Sport διατίθεται σε σκούρο μπλε χρώμα μαζί με μια 14,2mm κυκλική οθόνη OLED. Σε αντίθεση με την 360 x 360 pixel ανάλυση του Watch Style το LG Watch Sport διαθέτει ανάλυση 480 x 480 pixels.

Το LG Watch Style διαθέτει οθόνη 1,2 ιντσών και μπαταρία 240mAh, μικρότερη συγκριτικά με την 430mAh του Watch Sport.

Ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και οι δύο συσκευές διαθέτουν 4GB μνήμη ενώ η RAM τους διαφέρει με 768MB για το  LG Watch Sport και 512MB για το  Style. Επιπλέον και τα δύο smartwatches διαθέτουν Wi-Fi και Bluetooth αλλά το Sport ξεχωρίζει για τις κυτταρικές επιλογές συνδεσιμότητας συμπεριλαμβανομένων του 3G και LTE δεδομένων καθώς και  GPS και NFC τα οποία διατίθενται μέσα από το Android Pay.

Και τα δύο smartwatches διαθέτουν iOS συμβατότητα και ψηφιακή κορώνα για την πλοήγηση στο εσωτερικό των αιτήσεων ενώ η οθόνη υποστηρίζει αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα. Οι συσκευές προσφέρουν  IP67 ή IP68 πιστοποίηση και ενσωματωμένο Gοogle Assistant. Το LG Watch Sport θα έχει επίσης και έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού.

Μετά την παρουσίαση η Gοogle θα διαθέσει μόνο δύο smartwatches προς πώληση ενώ οι επίσημη κυκλοφορία ίσως καθυστερήσει μέχρι τον Μάρτιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS