ΑρχικήHow ToΤώρα μπορείτε να παραγγείλετε πίτσα μέσω Alexa ή Google Home

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε πίτσα μέσω Alexa ή Google Home

πίτσα

Μετά τις εφαρμογές για κινητά, που μας επιτρέπουν να παραγγείλουμε τρόφιμα και ποτά, ώστε να διευκολύνουν τη ζωή μας, τώρα και οι φωνητικοί βοηθοί αποκτούν αυτή τη δυνατότητα. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τα Amazon Echo ή Google Home για να παραγγείλετε πίτσα!

Με το Echo, έχετε δύο επιλογές: Pizza Hut και Domino’s, αλλά περισσότερες επιλογές σίγουρα θα παρουσιαστούν σύντομα. Συγκεκριμένα:

Για Pizza Hut

Για να ξεκινήσετε, ενεργοποιήστε την ικανότητα Pizza Hut της Alexa με δύο τρόπους: online, μέσα από την εφαρμογή Alexa ή ζητώντας από την Alexa να καταστεί δυνατή η ικανότητα.

Μετά την ενεργοποίηση, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Pizza Hut. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε απλά να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μέσω του app της Alexa: Αφού έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας, μπορείτε να πείτε «Alexa, άνοιξε το Pizza Hut».

Αν αποφασίσετε να κάνετε μια νέα παραγγελία, θα σας δοθούν μερικές δημοφιλείς επιλογές για toppings (πεπερόνι, τυρί, κ.λπ.), κριτσίνια και επιλογές για αναψυκτικά.

Έχτε επίσης τη δυνατότητα να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή με μετρητά και μπορείτε να επιλέξετε για κατοίκων παράδοση ή να την παραλάβετε οι ίδιοι από το κατάστημα.

Για Domino’s Pizza

Θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την ικανότητα μέσω Alexa. Στη συνέχεια, δημιουργείστε ένα «Pizza Profile» (γνωστό και ως λογαριασμό) στο www.dominos.com. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια “Easy Order” ή πρόσφατη παραγγελία αποθηκευμένη στο προφίλ σας. Για να αποθηκεύσετε μια παραγγελία ως «Easy Order» απλά τσεκάρετε το κουτί πάνω από το κουμπί “Τοποθετήστε την παραγγελία σας”: Μετά μπορείτε να πείτε: “Alexa, άνοιξε το Domino’s και κάνε το Easy Order μου.” Και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση της πίτσας σας λέγοντας “Alexa, ζήτησε από την Domino’s να παρακολουθεί την παραγγελία μου.”

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η Alexa μπορεί να παραγγείλει μόνο το αποθηκευμένο “Easy Order”. Αν θέλετε κάτι άλλο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Pizza Profile σας και να αλλάξετε το “Easy Order” σε κάτι άλλο.

πίτσα

Με το Google Home

Αυτή τη στιγμή, η μόνη επιλογή για παραγγελία πίτσας μέσω Google Home είναι η Domino’s.

Η παραγγελία πίτσας μέσω Google Home είναι σχεδόν η ίδια όπως με το Echo και θα πρέπει να δημιουργήσετε μία “Easy Order” που έχει συσταθεί στο Pizza Profile σας εκ των προτέρων.

Ακριβώς όπως και με το Echo της Alexa, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Domino’s εντός του Google Ηome app. Αλλά μόλις είναι έτοιμο να ξεκινήσει, χρειάζεται μόνο να πείτε “OK Google, μίλησε με την Domino’s”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS