ΑρχικήinetCyclist Card- το απόλυτο μίνι πολυεργαλείο του ποδηλάτη

Cyclist Card- το απόλυτο μίνι πολυεργαλείο του ποδηλάτη

Card

Οι ποδηλάτες που ενδιαφέρονται για ένα λεπτό και συμπαγές πολυεργαλείο, που θα τους βοηθήσει σε μια σειρά από διαφορετικά θέματα στην καθημερινή ποδηλασία τους, μπορεί να ελέγξουν την Cyclist Card, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το απόλυτο πολυεργαλείο για το ποδήλατο.

Κατασκευασμένο από το ισχυρότερο ανοξείδωτο ατσάλι που είναι διαθέσιμο, το S35VN, το πολυεργαλείο προσφέρει ένα ευρύ και ευέλικτο φάσμα κλειδιών και κατσαβιδιών που μπορούν να προσφέρουν βοήθεια σε σχεδόν οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή πρόβλημα που μπορεί να συμβεί στο ποδήλατό σας.

Η Cyclist Card είναι ένα μινιμαλιστικό, ελαφρύ, εξαιρετικά ανθεκτικό σύστημα πολυ-εργαλείου, σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει στις καθημερινές σας ανάγκες σχετικά με το ποδήλατο χωρίς να σας βαραίνει. Σε κάποιον που πραγματικά απολαμβάνει του να πηγαίνει βόλτα με το ποδήλατο, είναι αυτονόητο ότι όσο λιγότερα μεταφέρει τόσο πιο ποιοτική και άνετη είναι η βόλτα του. Το να είσαι ελαφρύς είναι ένας στόχος για κάθε σοβαρό ποδηλάτη, ώστε να είναι σε θέση να προχωρήσει ακόμα περισσότερο τη βόλτα του χωρίς να επιβαρύνεται και η ταχύτητα.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει:

“Η Cyclist Card είναι ένα πολυ-εργαλείο, δύο συστατικών, που κατασκευάστηκε για να καλύψει την ανάγκη να διορθώσετε ή να προσαρμόσετε το ποδήλατό σας σε μια στιγμή. Είναι συμπαγές και μπορεί να χειριστεί σχεδόν οποιαδήποτε προσαρμογή-από τη σέλα σας, έως το ίσιωμα ενός λυγισμένου δισκόφρενου. Η Cyclist Card έχει σχεδιαστεί με την αγαπημένη λεπίδα χάλυβα: CPM S35VN. Έχει μια θαυμάσια απάντηση στην αντοχή, τη διατήρηση της άκρης και την αξιοπιστία του υλικού, το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στο βασικό μας πολυ-εργαλείο, την EDC card. Έχουμε αγαπήσει αυτό που εσείς, οι υποστηρικτές, είχατε να πει γι ‘αυτό, έτσι αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά για αυτό το σχέδιο.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολυεργαλείο για ποδηλάτες επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS