ΑρχικήUpdatesΤι αλλάζει με την έκδοση Android 10.7.0 στο Instagram;

Τι αλλάζει με την έκδοση Android 10.7.0 στο Instagram;

Το Instagram έχει ενημερώσει ήδη την εφαρμογή της για Android με την έκδοση 10.7.0 η οποία φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να δείξουν πολλές εικόνες σε μια μόνο δημοσίευση. Προς το παρόν η νέα δυνατότητα είναι υπό δοκιμές οπότε την έχουν λάβει μόνο ελάχιστοι χρήστες. Instagram

Το χαρακτηριστικό αυτό το συναντάμε μέχρι τώρα σε διαφημιστικά προφίλ της πλατφόρμας αλλά όπως φαίνεται πλέον θα αποτελεί προνόμιο του καθενός. Αυτό φυσικά χάρη στην τελευταία αναβαθμισμένη έκδοση Android 10.7.0.

Πιο αναλυτικά το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν έως και δέκα εικόνες από την έκθεση τους, να τους προσθέσουν φίλτρα και να τις δημοσιεύσουν ως album την ίδια χρονική στιγμή. Οι ακόλουθοι τους θα μπορούν να παρακολουθούν τις φωτογραφίες του album είτε μεμονωμένα είτε σε μορφή slideshow.

Ως τώρα οι χρήστες του Instagram μπορούσαν να επιλέξουν εικόνες από την έκθεση τους, να τις ανεβάσουν σε ένα album  χωρίς όμως να βρίσκονται στην ίδια χρονική λωρίδα.

Να σημειώσουμε ότι η νέα λειτουργία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα καθώς η εταιρεία αναμένει να ολοκληρωθεί η δοκιμαστική φάση και στην συνέχεια να προβεί στην τελική εγκατάσταση.

Για όσους δεν γνωρίζετε, το Instagram την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει και την λειτουργία ενός επίσης νέου χαρακτηριστικού, το “Live Stories”, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν live βίντεο και στην συνέχεια να τα μοιράζονται με τους followers τους. Το “Live Stories” δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης των βίντεο σε πραγματικό χρόνο και ελέγχου ποια από αυτά έχει τους περισσότερους θεατές. Έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και όσοι δεν έχετε λάβει ακόμα την ενημέρωση, μην ανησυχείτε είναι θέμα χρόνου να το αποκτήσετε και εσείς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS