ΑρχικήinetΗ Beyonce σπάει το Instagram με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Beyonce σπάει το Instagram με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Beyonce γκρέμισε άλλο ένα ρεκόρ, αν και αυτή τη φορά είναι στο Instagram. Μετά το post της στο οποίο ανακοινώνει ότι είναι έγκυος σε δίδυμα, οι φαν έτρεξαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν like στην φωτογραφία, βοηθώντας να γίνει η φωτογραφία με τα περισσότερα like στην ιστορία του Instagram.

instagram

Αυτή την στιγμή, 13 ώρες μετά την ανάρτηση δηλαδή, 7.2 εκατομμύρια έκαναν like στην φωτογραφία και πάνω από 364.000 σχόλια. Με ένα τέτοιο κατόρθωμα, ήταν αναμενόμενο να διεκδικήσει τον τίτλο της φωτογραφίας με τα περισσότερα like στο Instagram.

Το Guinness World Record είναι προφανώς στην διαδικασίας του update της σελίδας του σε αυτό το συγκεκριμένο ρεκόρ, δεδομένου ότι όταν πας να φορτώσεις την σελίδα σου εμφανίζει σφάλμα. Έκαναν ότι αναγνωρίζουν τον άθλο σε μια ανάγνωση tweet “Με 6,6 εκατομμύρια like @Beyonce έχει σπάσει το ρεκόρ για τα περισσότερα like εικόνας στο #Instagram μετά την ανακοίνωση αυτή και ο Jay-Z περιμένουν δίδυμα,” λέει το μήνυμα που δημοσιεύτηκε περίπ0ου τέσσερις ώρες πριν.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η άλλη τραγουδίστρια, Selena Gomez, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 6,3 εκατομμύρια likes για ένα post της με μια διαφήμιση της Coca-Cola που πάνω στο μπουκάλι είχε τους στίχους ενός τραγουδιού. Τα 6,3 εκατομμύρια likes για την Beyonce συγκεντρώθηκαν σε λιγότερο από οκτώ ώρες. Αντίθετα, η φωτογραφία της Gomez ήταν στο Instagram από τον Ιούλιο του 2016, οπότε είχε άφθονο χρόνο να συγκεντρώσει τόσα πολλά likes.

Δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη για κανένας ότι η ανακοίνωση της Beyonce έθεσε ένα νέο ρεκόρ στο Instagram. Πίσω στο 2011, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην Blue Ivy έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης με την δημιουργία των πιο πολλών Tweets ανά δευτερόλεπτο για κάθε συμβάν μέχρι στιγμής – 8868.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS