ΑρχικήReviewsΤο Samsung Galaxy C5 Pro τρέχει το Snapdragon 625

Το Samsung Galaxy C5 Pro τρέχει το Snapdragon 625

Η Samsung έχει εργαστεί σε τρεις συσκευές της σειράς Galaxy C και παρόλο που πληροφορίες σχετικά με τα νέα smartphones έχουν εμφανιστεί σε απευθείας σύνδεση, η τελευταία έκθεση φαίνεται να επιβεβαιώνει κάποια specs για το επερχόμενο Galaxy C5 Pro.

samsung

Το Samsung Galaxy C5 Pro εθεάθη πρόσφατα στο site της συγκριτικής αξιολόγησης Geekbench και μερικά από τα χαρακτηριστικά του αποκαλύφθηκαν. Το smartphone που φέρει τον κωδικό SM-C5010 έλαβε 896 σκορ κατά τη διάρκεια της δοκιμής μονού πυρήνα και 4276 για τη δοκιμή multi-core.

Το C5 Pro φαίνεται να τρέχει έναν οκταπύρηνο Snapdragon 625 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.21GHz. Έχει 4GB μνήμης RAM και τρέχει  Android 6.0.1 Marshmallow. Τα χαρακτηριστικά είναι σύμφωνα με τις προηγούμενες φήμες για το νέο τηλέφωνο.

Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι το Galaxy C5 Pro θα μπορούσε να έχει μια πλήρη  ανάλυση της οθόνης HD και μια οθόνη μεγέθους  5,2 ή 5,5 ίντσες. Η εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης μπορεί να φτάσει τα 64GB, ενώ η πίσω κάμερα και η μπροστά snapper selfie θα μπορούσε να έχει 16MP καθεμιά. Η χωρητικότητα της μπαταρίας φημολογείται για να φτάσει τα 3,000mAh, ενώ το τηλέφωνο θα μπορούσε να διατίθεται στην τιμή των περίπου $ 346 ή € 329.

Η κατασκευάστρια έλαβε πρόσφατα την πιστοποίηση από την TENAA και την FCC, καθώς και από WiFi Alliance. Θεωρώντας ότι έλαβε όλες τις πιστοποιήσεις της και παρουσιάστηκε ακόμα και σε διάφορες ιστοσελίδες συγκριτικές αξιολόγησης, το Galaxy C5 Pro θα πρέπει να φτάσει πολύ σύντομα.

Η Samsung παρουσίασε πρόσφατα το Galaxy C7 Pro με μια Super AMOLED οθόνη 5,7 ιντσών και 1080 x 1920 pixel ανάλυση. Το τηλέφωνο τρέχει έναν οκτα-πύρηνο  2.2GHz Snapdragon 625 SoC, σε συνδυασμό με Adreno 506 GPU.

Έχει 4GB μνήμης RAM και 32GB ή 64GB εσωτερική μνήμη, με την επιλογή να προσθέσετε 256GB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD. Το  C7 Pro έχει μια μπροστινή κάμερα 16MP, που δείχνει ότι η Samsung έχει αρχίσει να δίνει επιπλέον προσοχή στην ικανότητα της κάμερας στην σειρά  mid-range. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται με ρεύμα από μια μπαταρία 3,300mAh και τρέχει  Android 6.0.1 Marshmallow. Οι προπαραραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κίνα, και το C7 Pro πωλείται στην τιμή των  $ 404.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS