ΑρχικήinetΜε πιο εκσυγχρονισμένη μορφή έρχεται το LinkedIn

Με πιο εκσυγχρονισμένη μορφή έρχεται το LinkedIn

Το δημοφιλές επαγγελματικό δίκτυο ανανεώνει την μορφή του και επανασχεδιάζει την home page της desktop έκδοσης ώστε να συγχρονιστεί με την mobile αντίστοιχή του. Μετά από εργασία ενός έτους ο επανασχεδιασμός του LinkedIn desktop είναι προ των πυλών. Το makeover θα έχει πολλές ομοιότητες με την mobile app αλλά αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος. Η νέα έκδοση μάλιστα, δε θα μοιάζει απλά με την mobile εφαρμογή – της οποίας η χρήση έχει αυξηθεί κατά 50% από το 2015 που άλλαξε μορφή- αλλά θα συγχρονίζεται με αυτή.

Linkedin

Όπως δήλωσε ο Chris Pruett, senior director μηχανικής που ασχολήθηκε με το project:  “ Δεν πρόκειται απλά για έναν οπτικό επανασχεδιασμό του desktop site, αλλά για μία ριζική αλλαγή που ελπίζουμε να κάνει πιο ευέλικτο το LinkedIn και να μοιάζει περισσότερο σαν μία app παρά σαν ένα website.”

To 60% των χρηστών του LinkedIn χρησιμοποιεί την mobile έκδοση ενώ το 40% συνδέεται μέσω desktop computers. Οι χρήστες μπορεί επίσης να εναλλάσσουν ανάμεσα σε mobile και desktop αρκετές φορές μες τη μέρα. Το να γίνεται αυτή η εναλλαγή ανεπαίσθητα ήταν κύριο μέλημα των ανθρώπων της LinkedIn και οι αλλαγές που έγιναν θα επιτρέπουν και στις δύο πλατφόρμες να εξελίσσονται ταυτόχρονα και με την ίδια ταχύτητα.

Στην ανανεωμένη μορφή του desktop site θα υπάρχει λιγότερη ακαταστασία, η εμφάνιση θα είναι πιο λιτή και σε κάθετη δομή. Στην mobile έκδοση θα είναι πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες να κάνουν post και να δουν ποιος επισκέπτεται το προφίλ τους. Επίσης θα υπάρχου key buttons όπως Home, My Network, Jobs, Messaging, Notifications and Me.

Η ανανέωση αυτή είναι ανάμεσα σε μία σειρά αλλαγών που έρχονται μετά και την εξαγορά της πλατφόρμας από τη Microsoft για $26.2 δις ενώ και άλλες αλλαγές προετοιμάζονται ώστε να συνδυαστεί η εφαρμογή με άλλα apps της εταιρείας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS