ΑρχικήinetΤα κλεμμένα CES Laptops της Razer εντοπίστηκαν στην Κίνα

Τα κλεμμένα CES Laptops της Razer εντοπίστηκαν στην Κίνα

Η Razer είναι μια από τις εταιρείες που παρουσίασαν νέες συσκευές στην CES, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων Project Valerie gaming notebooks που εξέπληξαν τους πάντες με τις τρεις 17,3-ιντσών οθόνες τους.

Razer

Δυστυχώς όμως οι φορητοί υπολογιστές που παρουσιάστηκαν από την Razer κατά τη διάρκεια του του show στο  Las Vegas κλάπηκαν λίγο αργότερα, με την εταιρεία να άρχισε την έρευνα, ακόμη και προσφέροντας οικονομικές απολαβές σε όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν με πληροφορίες.

Και τώρα αποδεικνύεται ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα πρωτότυπα Project Valerie προσγειώθηκαν στην Κίνα, όπου είναι διαθέσιμα για αγορά για περισσότερα από $ 20.000.

Μια λίστα που πήγε σε απευθείας σύνδεση σε μια πλατφόρμα προσφοράς στην Κίνα υποστήριξε πωλούν τα Project Valerie laptops, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν αρκετά γενικές και τελικά αφαιρέθηκαν.

Φυσικά, η Razer ήδη ψάχνει σε αυτή την λίστα των προϊόντων, καθώς και η επιβολή του νόμου θα μπορούσε κάλλιστα να ερευνά την υπόθεση, αλλά προς το παρόν, είναι δύσκολο να πει κανείς αν η διαφήμιση ήταν πραγματική ή όχι. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα κάποιος να προσπάθησε να κάνει ένα αστείο, αφού η φωτογραφία που περιλαμβανόταν στην λίστα ήταν η εικόνα του press από την CES και όχι μια πραγματική που θα επιβεβαίωνε ότι ο πωλητής είχε στην κατοχή του στην συσκευή.

Στο μεταξύ, η αμοιβή της Razer παραμένει διαθέσιμη: όποιος μπορεί να παρέχει τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την εταιρεία να βρουν την συσκευή και τους ενόχους της κλοπής μπορούν να λάβουν μέχρι και $ 25.000.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά, ότι λίγο πολύ κάθε προσπάθεια να πουληθούν οι Project Valerie φορητοί υπολογιστές, θα κάνουν τα πρωτοσέλιδα να πάρουν φωτιά αμέσως και υπάρχει μια μόνο μικρή πιθανότητα για τον κλέφτη (ή κλέφτες) να τα πουλήσουν στο διαδίκτυο, χωρίς να το προσέξει κανείς (και στην συνέχεια να παρακολουθούνται από τις αρχές).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS