ΑρχικήinetΤαινία ενηλίκων μεταδόθηκε από Billboard σε εμπορικό της Κίνας

Ταινία ενηλίκων μεταδόθηκε από Billboard σε εμπορικό της Κίνας

εμπορικό - κέντρο

Τα λάθη είναι ανθρώπινα λένε. Αλλά αυτό το λάθος θα μπορούσε να κοστίσει τη δουλειά του, σε έναν εργαζόμενο σε εμπορικό κέντρο της Κίνας.

Ο υπάλληλος, που ήταν υπεύθυνος για το Billboard, έκανε μία σούπερ επική γκάφα όταν άφησε το laptop του στο autoplay, ενώ έλεγχε τη λειτουργία της πινακίδα σε ένα κινεζικό εμπορικό κέντρο. Όταν το δοκιμαστικό βίντεο τελείωσε, η πινακίδα άρχισε να παίζει μία NSFW ταινία, που ήταν αποθηκευμένη στον υπολογιστή του εργαζομένου και άφησε τους αγοραστές του εμπορικού κέντρου άφωνους!

Ο εργαζόμενος είχε αποθηκεύσει στο laptop του ένα ακατάλληλο βιντεάκι μιας γυναίκας που έκανε στριπτίζ, το οποίο άρχισε να παίζει στην πινακίδα μπροστά σε ένα σοκαρισμένο ακροατήριο περίπου 200 πελατών, σύμφωνα με το People’s Daily.

Η πινακίδα προφανώς ελεγχόταν για κάποια ηλεκτρική βλάβη, όταν ένας εργαζόμενος χρησιμοποίησε το δικό του φορητό υπολογιστή για να πραγματοποιήσει κάποιες δοκιμές debugging στην πινακίδα στο εμπορικό Ningbo Tianlun την Τετάρτη. Η ομάδα των εργαζομένων απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά, το δοκιμαστικό βίντεο animation τελείωσε και ο φορητός υπολογιστής συνέχισε την αυτόματη αναπαραγωγή. Ως αποτέλεσμα, το ακατάλληλο βίντεο μιας γυναίκας που έκανε στριπτίζ άρχισε να παίζει, παρουσιάζοντας στους πελάτες της Ningbo περισσότερο από πέντε λεπτά γραφικού σεξουαλικού περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη.

Μερικοί από τους σοκαρισμένους καταναλωτές ανέφεραν την NSFW πινακίδα στην αστυνομία στο Yinzhou. Ο εν λόγω εργαζόμενος ερευνήθηκε και το εμπορικό κέντρο ανακοίνωσε μια συγγνώμη, αλλά σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, πολλοί ντόπιοι βρήκαν το βίντεο διασκεδαστικό. Το περιστατικό έγινε αμέσως viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το βίντεο να έχει δημοσιευτεί σε πολλές τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS