ΑρχικήReviewsΗ ASUS παρουσιάζει το ελαφρύτερο Windows 10 Laptop στον κόσμο

Η ASUS παρουσιάζει το ελαφρύτερο Windows 10 Laptop στον κόσμο

Η ASUS ανακοίνωσε στην CES 2017 στο Las Vegas, το λεγόμενο Pro B9440, το οποίο είναι ο τελευταίος φορητός υπολογιστής της εταιρείας που έρχεται με premium σχεδιασμό και ισχυρό hardware.

Asus

Πρώτα απ΄ όλα, αυτό που διαφοροποιεί αυτό το laptop από τους υπόλοιπους φορητούς υπολογιστές είναι ότι ουσιαστικά είναι το ελαφρύτερο notebook στον κόσμο και η ASUS έχει κάνει πραγματικά ένα καλό deal κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης.

Η συσκευή έχει βάρος 1,04 κιλά και κοιτάζοντας το μέγεθος της οθόνης 14 ιντσών με τις πάρα πολύ καλές προσόψεις, είναι αρκετά σαφές ότι αυτός είναι πράγματι ένας από τους ελαφρύτερους φορητούς υπολογιστές που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Στοχεύει ειδικά στον επιχειρηματικό κλάδο, το Pro B9440 είναι τόσο ελαφρύ επειδή είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό, με την ASUS να προσπαθεί και τελικά να καταφέρνει να χωρέσει μια οθόνη 14 ιντσών σε έναν φορητό υπολογιστή 13-ιντσών.

Από άποψη hardware, το laptop έρχεται με σχεδόν τον καλύτερο που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή, αν και υπάρχει ακόμη το περιθώριο βελτίωσης. Για παράδειγμα, ο φορητός υπολογιστής διαθέτει Intel Core i5 και i5 επεξεργαστές (7ης γενιάς), έως 16GB RAM (32GB θα ήταν πολύ καλύτερα, ειδικά αν ήταν προαιρετική) και ανώτατο όριο αποθήκευσης 512GB SSD.

Η οθόνη full HD 14 ιντσών θα πρέπει να είναι αρκετή για να απολαύσετε το καλύτερο από τα Windows 10.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ότι το laptop έρχεται με ένα επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο, αλλά και με USB 2.0 and Type-C θύρες για σκοπούς σύνδεσης.

Αν θέλουμε να εμπιστευτούμε τα στοιχεία που παρέχονται από την Asus, ο φορητός υπολογιστής θα πρέπει να παρέχει μέχρι και 10 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αλλά θα πρέπει προφανώς να περιμένετε να είναι λιγότερο ειδικά αν εκτελέσετε απαιτητικές εφαρμογές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS