ΑρχικήinetΗ Adobe κυκλοφόρησε τις δικές τις νέες ενημερώσεις ασφαλείας

Η Adobe κυκλοφόρησε τις δικές τις νέες ενημερώσεις ασφαλείας

Τα βήματα της Microsoft ακολουθεί και η Adobe που κυκλοφόρησε σήμερα  τις δικές της ενημερώσεις ασφαλείας συμπεριλαμβανομένου και του Flash Player 24.0.0.194.Adobe

Το Flash Player 24.0.0.194. έρχεται για να διορθώσει συνολικά 13 τρωτά σημεία μερικά από τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε αποκάλυψη σημαντικών πληροφοριών και εκτέλεση απομακρυσμένου κώδικα.

Να σημειώσουμε ότι η Adοbe  προσφέρει τον νέο κώδικα ασφαλείας σε ξεχωριστό πακέτο οπότε οι χρήστες των Microsoft Edge, Internet Explorer 11 και Google Chrome μπορούν να το λάβουν ως μέρος μιας ολοκληρωμένης ενημέρωσης. Οι χρήστες των Windows θα ενημερώνονται αυτόματα μέσω των Windows Update.

Η Adobe κυκλοφόρησε επίσης και μια δεύτερη ενημέρωση ασφαλείας, το APSB17-01, που στοχεύει στην αντιμετώπιση είκοσι εννιά τρωτών σημείων στο Adοbe και το Reader. Όπως και στην περίπτωση του Flash Player έτσι και αυτή θα επιδιορθώσει κωδικούς εκτέλεσης και ασφάλειες παράκαμψης τρωτών σημείων που οφείλονται σε διαφθορά μνήμης, μετατροπή τύπου, υπερχείλιση σωρού και use-after-free bugs.

Αυτή την φορά όμως θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μόνοι σας τις νέες εκδόσεις καθώς τα νέα πακέτα δεν είναι ενσωματωμένα στις αναβαθμίσεις λογισμικού.

Κρίνεται αναγκαίο όλοι οι χρήστες να εγκαταστήσουν το ενημερωμένο λογισμικό το συντομότερο δυνατόν καθώς περιλαμβάνουν διορθώσεις για κρίσιμες ευπάθειες που ενδέχεται να βλάψουν το σύστημα σας.

Να τονίζουμε ότι το Flash Player της Adοbe θεωρείται ένα από τα πιο ευάλωτα λογισμικά της οπότε η εγκατάσταση των ενημερώσεων ασφαλείας είναι απαραίτητη.

Όπως σας προαναφέραμε, σήμερα κυκλοφόρησαν και τρία νέα ενημερωτικά δελτία ασφάλειας από την Microsoft για την επιδιόρθωση τρωτών σημείων στους browsers των Windows και Office που οι χρήστες σιγουρά οφείλουν να εγκαταστήσουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS