ΑρχικήinetΗ Microsoft φέρνει πίσω το Aero Glass στα Windows 10

Η Microsoft φέρνει πίσω το Aero Glass στα Windows 10

Την περασμένη εβδομάδα, προέκυψε ότι η Microsoft σχεδιάζει μια σειρά από βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας των χρηστών στα Windows 10, συμπεριλαμβανομένου ενός blur εφέ του Aero Glass για τις universal εφαρμογές που θα ενσωματώνονται για πρώτη φορά στις εφαρμογές της Redmond και στην συνέχεια θα διατίθενται για το υπόλοιπο των προγραμματιστών.

Aero

 

Τα πρόωρα preview ήδη φαίνονται καλά και επιβεβαιώνουν ότι η διεπαφή των χρηστών των Windows εξελίσσεται αλλά την ίδια στιγμή, είναι πιο ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ορισμένες από τις βελτιώσεις που η εταιρεία σχεδιάζει για μελλοντικές αναβαθμίσεις των Windows OS βασίζονται στα αιτήματα από την κοινότητα των χρηστών.

Το blur οπτικό εφέ ήταν ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό του Aero Glass στα Windows 7 και η απομάκρυνση του ήταν εξαιρετικά αμφιλεγόμενη στα Windows 8, το οποίο ήταν το πρώτο λειτουργικό σύστημα που σηματοδότησε τη μετανάστευση της Microsoft προς μια επίπεδη διεπαφή χρήστη.

Αλλά με τα μελλοντικά updates των Windows 10, η Microsoft θα φέρει πίσω ένα από τα χαρακτηριστικά που άρεσε στους χρήστες στις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος και το οποίο συνεχίζουν να το ζητάνε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.

Πίσω στις ημέρες που η UserVoice ήταν η πλατφόρμα ανατροφοδότησης της επιλογής για τα Windows, μια πρόταση για να φέρει πίσω το Aero Glass είχε περισσότερες από  43.000 ψήφους από τους χρήστες που ήθελαν αυτό το χαρακτηριστικό να επιστρέψει στα Windows 8. Η αίτηση απόκτησε περισσότερες ψήφους με την κυκλοφορία των Windows 10  και εξακολουθεί να είναι δημοφιλής αυτές τις ημέρες.

Μόνο στο Feedback Hub, υπάρχουν δεκάδες αιτήσεις για τις επιπτώσεις του Aero στα Windows 10, συμπεριλαμβανομένου του  blur εφέ, με την Microsoft να παρέχει την ακόλουθη απάντηση:

«Εξαιτίας του ενθουσιασμού σας για το Aero Glass. Όπως αναφέραμε στο Made by You άρθρο για τις Shell βελτιώσεις, ως αποτέλεσμα του feedback σας πολλά από τα χαρακτηριστικά μας υποστηρίζουν τώρα την διαφάνεια. Αυτό μπορεί να γίνει με την ενεργοποίηση των χαρακτηριστικών Ρυθμίσεις> Προσαρμογή> Χρώματα>. Αν θέλετε να δείτε αυτό το φως της διαφάνειας σε περισσότερες δυνατότητες, παρακαλώ συνδεθείτε ή πατήστε  +1 στα αιτήματα feedback για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που θα θέλατε να δείτε να υποστηρίζετε».

Το blur εφέ στα Windows 10 προβλέπεται να δει το φως της ημέρας με την κυκλοφορία της ενημέρωσης Redstone 3 το φθινόπωρο, αλλά δεδομένου ότι η εργασία σε αυτό είναι ακόμα στις πρώτες ημέρες της, πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν στο μεταξύ, οπότε μην κρατήσετε την αναπνοή σας περιμένοντας αυτό το χαρακτηριστικό.

 

 

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS