ΑρχικήUpdatesΝέο Windows 10 update KB3209835!

Νέο Windows 10 update KB3209835!

Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Windows 10 update το οποίο αυτή τη φορά απευθύνεται μόνο στους insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Release Preview οπότε όσοι από εσάς δεν ανήκετε σε αυτή την μερίδα δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχετε την δυνατότητα απόκτησης του.Windows 10

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με την νέα KB3209835 αναβαθμισμένη έκδοση αν και ο σκοπός της δεν προβλέπεται να διαφέρει ιδιαίτερα από εκείνον των προκάτοχων της.

Με άλλα λόγια, η KB3209835 αναβάθμιση δεν έρχεται για να φέρει νέα χαρακτηριστικά στα Windows 10 αλλά για να διορθώσει πιθανά σφάλματα και να βελτιώσει την απόδοση ορισμένων Windows 10 εφαρμογών και λειτουργειών.

Να σημειώσουμε ότι αν και τη δεδομένη στιγμή το KB3209835 απευθύνεται αποκλειστικά για Release Preview πολύ  πιθανό η Microsoft να το προσφέρει και στους σταθερούς χρήστες μέσα στις επόμενες μέρες ανάλογα με τα αποτελέσματα της δοκιμαστικής εγκατάστασης.

Όπως είναι λογικό πολλοί χρήστες θα αναρωτηθούν αν το νέοεπρόκειτο να εγκατασταθεί με επιτυχία ή θα παρουσιάσει τα σφάλματα που προέκυψαν στους προκατόχους του. Ουσιαστικά όμως η Microsoft με την νέα αυτή αναβάθμιση στοχεύει στην ακύρωση των σφαλμάτων αρχικά μέσω της εγκατάστασης στους Insiders και στην συνέχεια στους υπόλοιπους χρήστες.

Μέχρι στιγμής οι εγκαταστάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στους Release Preview υπολογιστές έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς. Αυτό βέβαια δεν μας επιβεβαιώνει την σωστή λειτουργία του καθώς στο παρελθόν συναντάμε περιπτώσεις αναβαθμίσεων που αν και λειτουργούσαν πλήρως σε μερικές συσκευές σε άλλες παρουσίαζαν σφάλματα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε την δεδομένη στιγμή είναι να περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι δοκιμαστικές εγκαταστάσεις για να δούμε αν τελικά πρόκειται να κυκλοφορήσει και στους υπόλοιπους χρήστες Windows 10.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS