ΑρχικήReviewsLibraries.io - Open Source μηχανή αναζήτησης για προγραμματιστές

Libraries.io – Open Source μηχανή αναζήτησης για προγραμματιστές

Γνωρίστε το Libraries.io, την δωρεάν μηχανή αναζήτησης scripts ανοικτού κώδικα για προγραμματιστές.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατομμύρια scripts ανοικτού κώδικα με καθημερινό ρυθμό αύξησης αυτών. Αποτελούν την πιο αξιόλογη έτοιμη λύση για προγραμματιστές σαν κομμάτια κώδικα στις δικές τους εφαρμογές, δεδομένου ότι σαν open source τους εξασφαλίζουν την καθαρότητα από κακόβουλο λογισμικό.

Ωστόσο, αν θέλετε μια μηχανή αναζήτησης που θα σας βοηθήσει να βρείτε μέσα από αυτά τα εκατομμύρια των scripts αυτό που σας ενδιαφέρει, σας προτείνουμε το Libraries.io. Πρόκειται για μία δωρεάν online μηχανή αναζήτησης με μία database 1,8 εκατομμυρίων scripts ανοικτού κώδικα. Μπορείτε να βρείτε υλικό για τα πιο δημοφιλή προγράμματα όπως NPM, bower, Packagist και μία μεγάλη λίστα plugins του WordPress.

Η μηχανή έχει στην διάθεσή σας διάφορες ταξινομήσεις των scripts, για παράδειγμα με βάση ένα συγκεκριμένο διαχειριστή πακέτων, μίας γλώσσας προγραμματισμού, ανάλογα την άδεια ανοιχτού κώδικα ή από ορισμένες λέξεις-κλειδιά. Για παράδειγμα, μπορείτε να φιλτράρετε όλα τα scripts με άδεια MIT ή μπορείτε να αναζητήσετε  τα καλύτερα πακέτα για JavaScript .

Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε δύο φίλτρα, για παράδειγμα να αναζητήσετε πακέτα JS που είναι υπό την άδεια MIT. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.

Μόλις βρείτε κάτι που να σας αρέσει, μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες γιαυτό από την σελίδα της βιβλιοθήκης. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω GitHub για να δείτε μια ιστορική άποψη από την αρχή ύπαρξης του script μέχρι την τρέχουσα έκδοση.

Εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε επίσης να τραβήξετε δεδομένα απευθείας από τις API Βιβλιοθήκες . Μπορείτε να συνδεθείτε στο site με ένα λογαριασμό GitHub, να πάρετε το API κλειδί σας και στη συνέχεια μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας webapp που να τροφοδοτείται από το Libraries.io.

Καλό ψάξιμο!!!!

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS