ΑρχικήinetΕύκολη μεταφορά από Windows 10 Mobile σε Android λογισμικό

Εύκολη μεταφορά από Windows 10 Mobile σε Android λογισμικό

Το 2016 αποτέλεσε μια δύσκολη χρονιά για τα Windows 10 Mobile με όλο και περισσότερους χρήστες και προγραμματιστές να επιλέγουν τα Android και τα  iOS.Android

Τα Windows 10 Mobile έχουν μερίδιο αγοράς της τάξεως του 0,5% και οι εκτιμήσεις δείχνουν συνεχή μείωση για τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, αναμένεται πτώση στο 0,1% μέχρι το 2020 ενώ τα Andrοid θα συνεχίσουν ανοδικά με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 20%.

Επειδή ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών μεταναστεύει σε Andrοid, η Samsung επιθυμεί οι περισσότεροι από αυτούς να επιλέξουν δική της συσκευή για να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση από τα Windows 10 Mobile μέσω της εφαρμογής που προσφέρει.

Η επονομαζόμενη Smart Switch εφαρμογή ξεκινώντας από σήμερα προσφέρει υποστήριξη για Windows 10 Mobile. Να σημειώσουμε ότι η συμβατότητα με Windows Phone 8.1 έχει ήδη προστεθεί στις αρχές του έτους αλλά με την καινούρια αυτή αναβάθμιση ο καθένας με Windows τηλέφωνο μπορεί να στραφεί σε Samsung Andrοid.

H Samsung δήλωσε ότι τα Windows 10 Mobile μπορούν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους σε ένα Samsung κινητό με λειτουργικό σύστημα Andrοid 6.0 αλλά και Andrοid Nougat μια προσθήκη που προσφέρετε στην τελευταία έκδοση του Smart Switch παρόλο που η εταιρεία δεν το έχει κυκλοφορήσει επίσημα για τις Andrοid συσκευές της.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή στο Google Play, το Smart Switch app μπορεί να μεταφέρει όλα τα είδη δεδομένων από το Windows 10 κινητό σας σε ένα Android, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, του ημερολογίου, την σύνδεση κλήσης, τα έγγραφα και τις φωτογραφίες. Ανάλογα και με την συσκευή δίνεται και η δυνατότητα μεταφοράς DRM-free μουσικής, βίντεο και δεδομένα εφαρμογών.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS