ΑρχικήUpdatesΝέο Google Translate με μετάφραση νοήματος

Νέο Google Translate με μετάφραση νοήματος

Η νέα έκδοση του Google Translate, της μεταφραστικής υπηρεσίας της μεγαλύτερης εταιρείας αναζήτησης, έρχεται με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά για πιστότερες μεταφράσεις. Το νέο θα χαροποιήσει πολλούς χρήστες της υπηρεσίας, καθώς πολλές φορές τα αποτελέσματα της μετάφρασης ήταν ξεκαρδιστικά.google-translate

Η εταιρεία αναφέρει ότι το λογισμικό έρχεται με μια σημαντική ενημέρωση. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται Neural Machine Translation, η υπηρεσία της Google σταματάει την λέξη προς λέξη μετάφραση και αρχίζει να πραγματοποιεί το νόημα ολόκληρων προτάσεων. Έτσι με την εξέταση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, η υπηρεσία θα παρέχει πιο ακριβείς μεταφράσεις από ό, τι στο παρελθόν.

Οι νέες δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε οκτώ γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεατικά και Τούρκικα. Η Google διαπίστωσε ότι οι γλώσσες αυτές καλύπτουν περίπου το 35 τοις εκατό όλων των αιτημάτων μετάφρασης που λαμβάνει η υπηρεσία. Σιγά σιγά βέβαια θα προχωρήσει με τη διάθεση και των 103 γλωσσών που υποστηρίζει το Google Translate προς το παρόν.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα βελτιωμένη υπηρεσία του Google Translate από την επίσημη ιστοσελίδα, και απο τις εφαρμογές για Android και iOS.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS