ΑρχικήsecurityΠώς να κρυφτείς από τα αδιάκριτα ματιά των Stalker! Part 2

Πώς να κρυφτείς από τα αδιάκριτα ματιά των Stalker! Part 2

Όπως σου υποσχεθήκαμε επιστρέφουμε με δεύτερο part σχετικά με τις συμβουλές για το πώς να μην σε παρακολουθούν οι Stalker στα Social Media.

twitter-instagram-stalker

Instagram Stalkers:

Το Instagram είναι ένας ακόμη τρόπος για τους αυτούς που θέλουν να δούνε πολλές φωτογραφίες από εσένα και το τι κάνεις στην ζωή σου..

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σου στο Instagram, θα μπορούσες να έχεις χιλιάδες stalker  ‘followers’ διατηρώντας τα μάτια τους πάνω σου.Εξέτασε το ενδεχόμενο αναθεώρησης και εκκαθάρισής της λίστας των follower σου για να αφαιρέσεις τους Stalkers. Αφού έχεις κάνει μια καλή εκκαθάριση, μπορεί να είναι η στιγμή να κάνεις και μια μεγάλη αλλαγή στον λογαριασμό σου στο Instagram: την ενεργοποίηση του “Private Mode”.

Το Instagram έχει δύο διαφορετικούς τύπους Private Mode που μπορείς να υιοθετήσεις. Μπορείς να αφήσεις τους πάντες να σε ακολουθούν σε  ‘Public mode’, ή μπορείς να είσαι πιο επιλεκτικός σχετικά με το ποιος μπορεί να δει τις αναρτήσεις σου, χρησιμοποιώντας το Private Mode και περιορίζοντας την προβολή τους.

Twitter Stalkers:

Το Twitter όμως θα λέγαμε ότι έχει κάποια θέματα ιδιωτικότητας από την φύση του που είναι έτσι open. Οι followers μπορούν να δουν τα δημόσια tweet σου και να αρχίσουν να σε ακολουθούν (εάν οι ρυθμίσεις απορρήτου σου του το επιτρέπουν. Πολύ σημαντικό είναι να απενεργοποιήσεις την λειτουργία Tweet Location, έτσι ώστε να μην εμφανίζεται η τοποθεσία σου όταν δημοσιεύεις ένα tweet.

Online Dating Stalkers:

Το online dating μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε κάθε είδους πιθανούς stalkers. Ουσιαστικά εσύ βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω και αφήνεις κάθε είδος ανθρώπου να μάθουν πληροφορίες σχετικά με εσένα. Κρατήσε τις πληροφορίες στο dating προφίλ σου όσο πιο γενικές γίνεται. Μην βάζεις καθόλου συγκεκριμένες πληροφορίες όπως την εταιρεία που δουλεύεις ή το σχολείο που πηγαίνεις γιατί είναι πραγματικά επικίνδυνο. Επίσης θα πρέπει να αφαιρείς τα geotags από όλες τις φωτογραφίες σου γιατί μπορεί να βοηθήσει κάποιον να σε εντοπίσει. Και τέλος εμείς προτείνουμε να έχεις ένα διαφορετικό email που θα το χρησιμοποιείς για τα online date σου.

Ακολουθώντας μερικές από αυτές τις συμβουλές θα σταματήσεις να νιώθεις αυτά τα μάτια πάνω σου ή μπορεί και όχι…

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS