ΑρχικήHow ToΓίνε expert στα Social Media! To απόλυτο guide για Facebook,Twitter ++

Γίνε expert στα Social Media! To απόλυτο guide για Facebook,Twitter ++

[su_heading]Θέλετε να κάνετε παιχνιδάκι τoν χειρισμό των Social Media, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο; Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό και γίνετε master του είδους![/su_heading]

pic1

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε το απόλυτο guide για τα Social Media, που συγκεντρώνει το σύνολο των συντομεύσεων πληκτρολογίου για τα πιο δημοφιλή και αγαπητά κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Twitter, Google+ και Youtube.

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι εξαιρετικά χρήσιμες όταν θέλετε να ολοκληρώσετε κάποιο task πραγματικά γρήγορα. Αν έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε με κάποιον expert στους υπολογιστές, θα έχετε παρατηρήσει ότι πληκτρολογεί αστραπιαία και χειρίζεται ταχύτατα τον υπολογιστή. Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ πως το επιτυγχάνει αυτό; Γνωρίζοντας και χρησιμοποιώντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου!

Παρότι οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν ότι το ποντικί τους λύνει πραγματικά τα χέρια, οι προγραμματιστές και οι ειδικοί στους υπολογιστές το θεωρούν χάσιμο χρόνου, εστιάζοντας πάντοτε στο πληκτρολόγιο για τον χειρισμό του υπολογιστή!

Ίσως ακούγεται δύσκολο, αλλά είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε και εσείς ταχύτατα τον υπολογιστή, αν γνωρίζετε το σύνολο των εντολών πληκτρολογίου που έχουν σχεδιαστεί για τις διάφορες εφαρμογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows για τις περισσότερες λειτουργίες χωρίς ποντίκι, μαθαίνοντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Το ίδιο ισχύει και για τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, YouTube, Twitter, Tumblr, κ.α. Μέσω των ειδικά σχεδιασμένων συντομεύσεων, μπορείτε να εκτελέσετε ταχύτατα τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες. Μην χάνετε άλλο χρόνο λοιπόν, δοκιμάστε τα παρακάτω shortcuts και γίνετε master των social media! Απολαύστε το άκρως ενδιαφέρον Infographic του Μakeawebsitehub.com και μάθετε πως να tweet-άρετε ή να κάνετε like με το πάτημα ενός κουμπιού!

 social media

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS