ΑρχικήinetInstagram: Ναι έρχονται τα live video

Instagram: Ναι έρχονται τα live video

Το Instagram επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για live streaming. Ήταν θέμα χρόνου.. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στους Financial Times, ο διευθύνων σύμβουλος του Ιnstagram κ. Kevin Systrom ανέφερε:

“Το Live είναι πραγματικά συναρπαστικό για εμάς. Νομίζω ότι μπορεί να ενισχύσει αυτό που κάνουμε. Αν θέλω να ενισχύσω τις σχέσεις με κάποιον που αγαπώ, το streaming video είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να είμαι πιο κοντά τους.”

instagramΠρος το παρόν κανείς δεν γνωρίζει πότε θα δούμε την νέα λειτουργία αλλά εικόνες που διέρρευσαν νωρίτερα δείχνουν ότι τα streams θα εμφανίζονται στο carousel των Stories. Δείτε την εικόνα που διέρρευσε παρακάτω:live

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ένας άλλος τρόπος που χρησιμοποιεί το Ιnstagram για να διαφοροποιηθεί από το Snapchat μετά την αντιγραφή των Stories, αλλά και ένας τρόπος να βελτιώσει τις υπηρεσίες του με επιπλέον χαρακτηριστικά.

Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν το Ιnstagram stream θα συνεργάζεται με το Facebook. Πως; Όταν δημοσιεύετε μια εικόνα για το Ιnstagram, θα δημοσιεύσει επίσης στο Facebook από προεπιλογή, αλλά όχι ο άλλος τρόπος γύρω.

Το Instagram θα μπορούσε να προωθεί κάθε live βίντεο, στο Facebook ή και αντίστροφα αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αναφορά που να το υποδηλώνει.

Σε κάθε περίπτωση, τα ζωντανά βίντεο φαίνεται να είναι μια φυσική προέκταση της εφαρμογής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS