ΑρχικήinetΤο ρομπότ Omate Yumi εγκαινιάζεται στο Indiegogo

Το ρομπότ Omate Yumi εγκαινιάζεται στο Indiegogo

omate-yumi-white-and-black-hd-ρομπότ

Όποιος ψάχνει για ένα μικρό προσωπικό ρομπότ βοηθό μπορεί να ενδιαφέρεται για μια νέα εκστρατεία του Indiegogo, που θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το μήνα, στις 15 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το χαριτωμένο μικρό ρομπότ Omate Yumi το οποίο έχει ενσωματωθεί στην υποστήριξη της Alexa της Amazon.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πιο πρόσφατη δημιουργία της ομάδας ανάπτυξης στην Omate, η οποία ήδη τρέχει πολλαπλές επιτυχημένες καμπάνιες crowdfunding όπως τις μοναδικές SmartWatch δημιουργίες τους.

Κατά τη διάρκεια της επικείμενης εκστρατείας του Indiegogo, το ρομπότ Yumi θα είναι διαθέσιμο, με υποσχέσεις που ξεκινούν από $ 349, προσφέροντας μια σημαντική εξοικονόμηση σε σχέση με τη λιανική τιμή των $ 599.

Αυτό το μοναδικό ρομπότ είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη 5 ιντσών που προσφέρει ανάλυση 1280 x 720 pixels και τροφοδοτείται από ένα quad-core επεξεργαστή ARM Cortex-A53, υποστηρίζεται από 1GB μνήμης RAM, μαζί με 8GB αποθήκευσης. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Bluetooth και ασύρματη συνδεσιμότητα, καθώς και μια θύρα micro USB και εσωτερική επαναφορτιζόμενη 37.2 Wh μπαταρία. Οι προγραμματιστές του εξηγούν:

«Η Omate είναι μια εταιρεία hardware και λογισμικού που σχεδιάζει wearable τεχνολογία και προϊόντα IoT. Είμαστε μηχανικοί τηλεπικοινωνιών, προγραμματιστές Android και σχεδιαστές. Έχουμε επικεντρωθεί στην τεχνολογία και έχουμε συνεργαστεί με άτομα και σε άλλες βιομηχανίες. Η αποστολή της Omate είναι να συνδέει τους ανθρώπους μέσω του Internet of Things. Η Omate προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κλειδιά στο χέρι, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων υλικού και λογισμικού που επιτρέπει στις εταιρείες να σχεδιάζουν IoT και wearable συσκευές τεχνολογίας. Χρειαστήκαμε πάνω από ένα χρόνο από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή, προκειμένου να γεννηθεί ο Yumi. Χρειάστηκε βαθιά παραμετροποίηση Android του λογισμικού σε συνδυασμό με high-end ήχου και state-of-the-art AI στο σύνθετα μηχανικό σχεδιασμό του. Το Yumi έχει χτιστεί με βάση το AI από το μηδέν, είναι ένα απίστευτα έξυπνο και χαριτωμένο ρομπότ. Ένας προσωπικός βοηθός, ένας μουσικός κόμβος και ένα σημείο ελέγχου για το έξυπνο σπίτι, όλα σε ένα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS