ΑρχικήinetAmazon: Νέα εφαρμογή Amazon Rapids

Amazon: Νέα εφαρμογή Amazon Rapids

Θέλετε τα παιδία σας να διαβάζουν περισσότερο; Η Amazon σας έχει την λύση. Την Τετάρτη κυκλοφόρησε το  Amazon Rapids το οποίο περιέχει εκατοντάδες μικρές ιστορίες για παιδία με μηνιαία συνδρομή 2,70 ευρώ.

Amazon Rapids

Η ιδέα της εφαρμογής δημιουργήθηκε με σκοπό να τραβήξει την προσοχή των ανήλικων χρηστών του διαδικτύου. Η εφαρμογή ουσιαστικά περιλαμβάνει μικρές ιστορίες που εξελίσσονται μέσω παραστατικών διαλόγων δυο φίλων ή ενός γονιού και του παιδιού ή ακόμα και ενός εξωγήινου και του παιδιού. Η λειτουργία του είναι πολύ εύκολη καθώς ο νεαρός χρήστης μπορεί να μεταβαίνει στην επόμενη ιστορία αγγίζοντας απλά την οθόνη αφής. Υπάρχει επίσης και η επιλογή  “read to me” που η ιστορία ακούγεται ηχογραφημένη.

Σύμφωνα με το Michael Robinson, διευθυντή εκπαίδευσης καταναλωτικών προϊόντων, στόχος της καινούρια εφαρμογής είναι η ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και η εξάσκηση τους στο διάβασμα με έναν πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο.

Η Amazon δεν σταμάτησε εκεί αφού έχει εισάγει ήδη από τον Ιούνιο το Amazon Inspire το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς. Οι ενδιαφερόμενοι μέσω μηνιαίας συνδρομής έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για παιδικά βιβλία, παιχνίδια, εφαρμογές, ταινίες και να παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο πάνω σε θέματα παιδιών.amazonrapids2

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εφαρμογή Amazon Rapids ανήκει σε ένα από τα εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες που η Amazon έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό με στόχο την ικανοποίηση των μικρών μας φίλων. Οι κυκλοφορίες αυτές έχουν οδηγήσει σε μεγάλη οικονομική επιτυχία της Amazon με αποτέλεσμα κολοσσοί  όπως Microsoft, Google και Apple να δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον στην δημιουργία παρόμοιων προϊόντων και εφαρμογών.

Το Amazon Rapids είναι διαθέσιμο για iOS, Android και Amazon Fire συσκευές και απευθύνεται σε ηλικίες εφτά με δώδεκα. Όλες οι ιστορίες της εφαρμογής δέχονται λεπτομερή επεξεργασία και έλεγχο πριν δημοσιευθούν.amazon-rapids3

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS