ΑρχικήUpdatesΤα iOS 10.1.1 θα σε αφήσουν να δεις τα δεδομένα του Health...

Τα iOS 10.1.1 θα σε αφήσουν να δεις τα δεδομένα του Health App ξανά

Το Update των iOS 10.1 διόρθωσε πολλά προβλήματα, αλλά προκάλεσε ένα βασικό πρόβλημα στους χρήστες της Health App, τα δεδομένα της εφαρμογής διαγράφηκαν σε μερικές περιπτώσεις. Η εφαρμογή αυτή βοηθάει τους χρήστες της να κρατάνε την φόρμα τους όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Εκτελεί είτε απλές λειτουργίες όπως το να μετράει τα βήματα τους μέχρι τη μέτρηση της πίεσης του αίματος, οπότε πραγματικά θα λέγαμε ότι είναι πολύ χρήσιμη.

health_icon_concept

Οι χρήστες αναφέρουν ότι το πρόβλημα της εφαρμογής δεν διορθώνεται ακόμη κι αν κάνουν reset στο τηλέφωνο ή προσπαθήσουν να κάνουν επαναφορά των δεδομένων από τα αντίγραφα ασφαλείας.

Αυτό είναι το πρόβλημα που το σημερινό Update των iOS 10.1.1 διορθώνει, το οποίο είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές που τρέχουν τα iOS 10, συμπεριλαμβανομένων και των iPhone 5 και των πιο πρόσφατων, της τέταρτης γενιάς IPad και τον πιο πρόσφατων, του  iPad Mini 2 και των πιο πρόσφατων και τέλος των iPad Pros και της έκτης γενιάς iPod Touch.

Η Apple μας ενημέρωσε ότι αυτό το Update θα μπορεί να ανακτήσει τα «χαμένα» δεδομένα της εφαρμογής, καθώς και την πρόληψη της εξαφάνισης των δεδομένων μελλοντικά. Εάν έχεις αυτό το πρόβλημα από την στιγμή που εγκατέστησες τα  iOS 10.1, θα πρέπει να εγκαταστήσεις τo Update iOS 10.1.1 το συντομότερο δυνατόν.

ios10-iphone6-health-app-health-data

 

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που δεν θέλετε να εγκαταστήσετε τα νέα iOS (αν και εμείς αυτό σας συνιστούμε) προσπαθήστε να κάνετε την ακόλουθη διαδικασία για να κάνετε μια προσπάθεια να ανακτήσετε τα δεδομένα της εφαρμογής: 1) Τρέξτε την εφαρμογή στην  iOS συσκευή σας 2) Επιλέξτε το κουμπί Health data κάτω αριστερά στην εφαρμογή και κάντε tap στο κουμπί εικόνας πάνω στην δεξιά γωνία 3)πατήστε το Export Data 4) Μια καρτέλα pop up θα εμφανιστεί στην οθόνη. Πάτησε πάνω στο export για να συνεχιστεί η διαδικασία 5) Επιλέξτε μέσω ποιου τρόπου θα θέλατε να σας σταλούν τα δεδομένα. Εμείς θα επιλέγαμε μέσω email.

Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι προτείνουμε την εγκατάσταση των νέων iOS 10.1.1 για να βελτιωθεί το πρόβλημα και αφού βελτιώνουν και άλλες διαδικασίες των συσκευών σας

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS