ΑρχικήinetNintendo Switch: Η παρουσίαση της νέας κονσόλας

Nintendo Switch: Η παρουσίαση της νέας κονσόλας

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσίαση του προγράμματος της κονσόλας  Nintendo Switch μας δημιούργησε περαιτέρω απορίες από αυτές που ήδη υπήρχαν. Η ανακοίνωση της επίσημης παρουσίασης του Nintendo Switch στις 12 Ιανουαρίου 2017 έρχεται να μας δώσει λύση στις τελευταίες απορίες.Nintendo Switch - Nintendo Switch

Η ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη μέσω twitter από τους Ιάπωνες και Αμερικάνους αντιπροσώπους της εταιρείας. Με βάση αυτό μπορούμε να υποθέσουμε πως η ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης θα μεταδοθεί σε αρκετές γλώσσες, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν η εταιρεία για λογαριασμό των Nintendo Direct YouTube εκδηλώσεων. Οι Ιάπωνες κάνουν λόγο επίσης και για επίσημη εκδήλωση του Nintendo Switch στην Ιαπωνία στις 14 και 15 Ιανουαρίου του 2017.

Παραδόξως, η Nintendo πρόσφατα αποκάλεσε το Switch ως τη νέα σταθερή κονσόλα  παιχνιδιού για το σπίτι ενώ σε προηγούμενη δήλωση είχε αφήσει έντονα να εννοηθεί η πιθανότητα φορητής έκδοσης του Switch. Αυτό είχε ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους λάτρης της νέας κονσόλας που μπορούσαν επιτέλους να έχουν πρόσβαση κάθε στιγμή της ημέρας στο αγαπημένο τους παιχνίδι.

Η ARS έθεσε καίρια ερωτήματα στην Nintendo σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του Tegra chip καθώς και με την έλλειψη οθόνης αφής. Η εταιρεία αποκρίθηκε πως θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειές για την κονσόλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στις 12 Ιανουαρίου λοιπόν θα πρέπει να  περιμένουμε αρκετές διευκρινήσεις σχετικά με το λογισμικό της κονσόλας Switch  καθώς και το κόστος αγοράς και την τελική ημέρα κυκλοφορίας του. Πληροφορίες σχετικά με την φορητότητα της κονσόλας καθώς και την χρήση φυσιγγίων αντί για δίσκους έχουν διαρρεύσει πολύ πριν την τελική παρουσίαση αλλά μένει να επιβεβαιωθούν στις 12 Ιανουαρίου 2017.Nintendo Switch

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS