ΑρχικήUpdatesopenSUSE 42.2 Leap Beta 1 διαθέσιμη για λήψη

openSUSE 42.2 Leap Beta 1 διαθέσιμη για λήψη

O Ludwig Nussel ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του πρώτου beta build του openSUSE 42.2. Η επερχόμενη νέα σταθερή έκδοση θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 16 Νοεμβρίου 2016 αν όλα πάνε καλά με την ανάπτυξη.openSUSE

Το OpenSUSE 42.2 Beta 1 είναι έτοιμο για λήψη. Ακόμα και ονομάζεται beta 1, το βασικό σύστημα είναι ως επί το πλείστον σε συγχρονισμό με το SUSE Linux Enterprise 12 RC2. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά ασφαλές για χρήση στα περισσότερα συστήματα.
Επομένως, σας παρακαλώ στο πλαίσιο μιας ενδελεχούς εξέτασης, υποβάλετε τυχών αναφορές σφαλμάτων.
Σε σύγκριση με την έκδοση Alpha 3 διορθώσαμε πάρα πολλά σφάλματα, και φυσικά, περισσότερο από χίλια δυαδικά πακέτα μεταφερθήκαν από το Factory.
Το μεγαλύτερο συστατικό που λείπει τώρα είναι το Plasma 5.8 που ανακοινώθηκε νωρίτερα. Το ποσό των αποτυχιών στην ανάπτυξη μας πήγε πίσω αλλά ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια σας με αυτό, όμως δεν βρήκαμε χρόνο να επιλύσουμε τα προβλήματα.
Η επερχόμενη beta 2 είναι μόνο τρεις εβδομάδες μακριά, και οι υποβολές πακέτων για την beta 2 θα εξεταστεί μέχρι το Σεπτέμβριο του 15.”

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από τις σημειώσεις έκδοσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν την πρώτη beta κατεβάζοντας το DVD εγκατάστασης από το παρακάτω link:

οpenSUSE-Leap-42.2-DVD-x86_64-Build0164-Media.iso (4,058MB, SHA256)

και το NetInstall (μόνο 94 MB για install από CD):

οpenSUSE-Leap-42.2-NET-x86_64-Build0164-Media.iso (94.0MB, SHA256).

Σ.Σ.: To οpenSUSE είναι από τις διανομές που προτιμούμε, καθώς διαθέτει μια τεράστια κοινότητα που το υποστηρίζει και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την υποστήριξη από τους προγραμματιστές του SUSE Linux Enterprise μια από τις πιο αξιόπιστες διανομές για servers και γενικότερα για επιχειρήσεις.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS