ΑρχικήinetBlackBerry DTEK50 το πιο ασφαλές Android με 299 δολάρια

BlackBerry DTEK50 το πιο ασφαλές Android με 299 δολάρια

Η BlackBerry κυκλοφόρησε επίσημα το νέο BlackBerry DTEK50, και ανακοίνωσε τις προ-παραγγελίες στην Ευρώπη. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η BlackBerry αποκαλεί τη συσκευή το “πιο ασφαλές smartphone Android στον κόσμο”, εξηγώντας ότι η συσκευή έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών των χρηστών.

Το BlackBerry DTEK50 είναι το δεύτερο κινητό με Android από την εταιρεία, μετά το BlackBerry Priv. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία ουσιαστικά επαναλανσάρισε ένα Alcatel Idol 4, και σαν πρόσθετο πλεονέκτημα της συσκευής είναι τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. BlackBerry DTEK50

Το smartphone διαθέτει μια οθόνη ανθεκτική στις γρατσουνιές στα 1080p 5,2 ιντσών, και τρέχει με Android Marshmallow 6.0.

Η συσκευή ενσωματώνει τρέχει με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617 με 3GB RAM. Διαθέτει μια πίσω κάμερα στα 13MP και μια μπροστινή των 8MP με φλας για τη λήψη selfie. Η συσκευή τροφοδοτείται από μια μπαταρία των 2,610mAh. Η αποθήκευση της συσκευής είναι στα 16GB που μπορεί να επεκταθεί.

Το DTEK50 έρχεται με ενισχυμένη ασφάλεια για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς η εταιρεία αναφέρει ότι έχει προσθέσει ασφαλή διαδικασία εκκίνησης (secure boot).

Το smartphone κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα του χρήστη, όπως εικόνες, βίντεο, ακόμη και τις επαφές. Η συσκευή έρχεται με ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, μαζί δυνατότητες backup wipe και restore δεδομένων. Οι χρήστες θα ειδοποιούνται για το ποιες εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες, και η BlackBerry υπόσχεται ότι θα διαθέτει τις ενημερώσεις ασφαλείας την ίδια μέρα που θα κυκλοφορούν από την Google.

Η συσκευή έρχεται επίσης με ένα χαρακτηριστικό που προστατεύει τις ιδιωτικές σας πληροφορίες όπως φωτογραφίες ή δεδομένα τράπεζας, σε περίπτωση που το τηλέφωνο χαθεί ή κλαπεί.

Το BlackBerry DTEK50 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από το ShopBlackBerry.com στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και τις Κάτω Χώρες.

Η συσκευή κοστίζει 299 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη και από τα καταστήματα λιανικής στις επόμενες εβδομάδες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS